MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yanar ve Milletvekili Adayları Özel İdare Çalışanlarıyla Buluştu

SİYASET 19.06.2018 - 10:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yanar ve Milletvekili Adayları Özel İdare Çalışanlarıyla Buluştu

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe Özel İdare Genel Sekreterliği çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
    24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerine 4 gün gibi kısa bir zaman kala AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe Özel İdare Genel Sekreterliği çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.   İl Başkanı Yanar, “İl Özel idare kurumu personelleri ile kahvaltıda buluşarak kendileri ile istişare etme imkanı sağladık. Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayana dek Durmak yok yola devam” dedi.   AK Parti milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz ise açıklamasında, “Nevşehir’imizin dört bir yanında gece gündüz, sıcak soğuk demeden fedakarca çalışan Özel İdare personellerimizle kahvaltıda bir araya geldik.  Biz çalıştıkça Nevşehir kazanacak,Türkiye güzelleşecek. 24 Haziran’da da milletimizle birlikte Türkiye şahlanacak” diye konuştu. AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe ise açıklamasında, “ İl Özel İdare personelleriyle kahvaltıda buluştuk ve istişareler ettik. Biz AK Parti’nin neferleri olarak sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Çünkü Vakit Nevşehir vakti, vakit Türkiye vakti” şeklinde konuştu.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe Özel İdare Genel Sekreterliği çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

 

 

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerine 4 gün gibi kısa bir zaman kala AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe Özel İdare Genel Sekreterliği çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

 

İl Başkanı Yanar, “İl Özel idare kurumu personelleri ile kahvaltıda buluşarak kendileri ile istişare etme imkanı sağladık. Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayana dek Durmak yok yola devam” dedi.

 

AK Parti milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz ise açıklamasında, “Nevşehir’imizin dört bir yanında gece gündüz, sıcak soğuk demeden fedakarca çalışan Özel İdare personellerimizle kahvaltıda bir araya geldik.  Biz çalıştıkça Nevşehir kazanacak,Türkiye güzelleşecek. 24 Haziran’da da milletimizle birlikte Türkiye şahlanacak” diye konuştu. AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe ise açıklamasında, “ İl Özel İdare personelleriyle kahvaltıda buluştuk ve istişareler ettik. Biz AK Parti’nin neferleri olarak sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Çünkü Vakit Nevşehir vakti, vakit Türkiye vakti” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.