Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yangın Büyük İhmal Sonrası Çıkmış

GÜNCEL 26.08.2016 - 08:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yangın Büyük İhmal Sonrası Çıkmış

Nevşehir’de dün akşam saatlerinde bir apartmanın çatı katında çıkan yangın ihmal zincirlerinin art arda gelmesi sonrası çıkmış.
  Nevşehir’de dün akşam saatlerinde bir apartmanın çatı katında çıkan yangın ihmal zincirlerinin art arda gelmesi sonrası çıkmış. Dün akşam saatlerinde Güzelyurt Mahallesi Zübeyde Hanı Caddesi Başbuğ apartmanının çatı katında çıkan yangın apartman sakinlerini ve çevre sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına neden olmuştu. Burada apartman sahipleri ve apartmanda çalışan firma Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini yangına geç müdahale etmek ile suçlamıştı. Edinilen bilgilere göre apartmanın çatı katında çıkan yangın çatının oluk değişimi sırasında yapılan kaynak işleri nedeni ile kiremitlerin altında bulunan ziftli kağıt ve çatı yalıtım malzemelerinin içten tutuşarak çatı içerisine yayılması sonrası yangın büyüyerek devam etmiş. Oluk değişimi yapan işçilerin hiçbir tedbir almadan kaynak yapıldığı ve çalışanların yanlarında yangın tüpü bile getirmedikleri öğrenildi. Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ise çıkan yangına 5 itfaiye aracı ile müdahale etmiş ve yangın kısa sürede kontrol altına alınmıştı. 
Nevşehir’de dün akşam saatlerinde bir apartmanın çatı katında çıkan yangın ihmal zincirlerinin art arda gelmesi sonrası çıkmış.

 

Nevşehir’de dün akşam saatlerinde bir apartmanın çatı katında çıkan yangın ihmal zincirlerinin art arda gelmesi sonrası çıkmış.

Dün akşam saatlerinde Güzelyurt Mahallesi Zübeyde Hanı Caddesi Başbuğ apartmanının çatı katında çıkan yangın apartman sakinlerini ve çevre sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına neden olmuştu. Burada apartman sahipleri ve apartmanda çalışan firma Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini yangına geç müdahale etmek ile suçlamıştı.

Edinilen bilgilere göre apartmanın çatı katında çıkan yangın çatının oluk değişimi sırasında yapılan kaynak işleri nedeni ile kiremitlerin altında bulunan ziftli kağıt ve çatı yalıtım malzemelerinin içten tutuşarak çatı içerisine yayılması sonrası yangın büyüyerek devam etmiş. Oluk değişimi yapan işçilerin hiçbir tedbir almadan kaynak yapıldığı ve çalışanların yanlarında yangın tüpü bile getirmedikleri öğrenildi.

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ise çıkan yangına 5 itfaiye aracı ile müdahale etmiş ve yangın kısa sürede kontrol altına alınmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.