Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yasin Güneş, Karapınar Belediye Başkanlığı için başvurusunu yaptı

SİYASET 07.11.2018 - 14:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yasin Güneş, Karapınar Belediye Başkanlığı için başvurusunu yaptı

AK Parti’de 5 Kasım Pazartesi günü itibarıyla başlayan aday adaylık başvuru süreci ile birlikte belediye başkan aday adayları da başvurularını yapmaya başladı.
  AK Parti’de 5 Kasım Pazartesi günü başlayan aday adaylık başvuruları sonrasında AK Parti Karapınar Belediye Başkan aday adaylığı için ilk başvuruyu Yasin Güneş yaptı. Güneş AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı ve 24,26.dönem AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider’in de danışmanlığı görevinde bulunmuştu.   Yasin Güneş kimdir? 1988 yılında Nevşehir’de doğdu. Evli ve 2 kız çocuğu bulunmaktadır. Eğitim hayatı Gazi İlköğretim okulu ile başlar, ardından Nevşehir Lisesi’nde Ortaöğretimini tamamlar. Eskişehir Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Bölümünü okurken, Kırıkkale Üniversitesi Elektrik bölümünü okuyor. 2006 yılında İl Gençlik Kolları Yönetim kurulu üyeliği ile siyasi hayatı başlar. Farklı birim başkanlıkları yaptıktan sonra, 2009 Ekim ayında Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Fatih Şahin’in oluru ile Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine tevdi edildi. 2013 Ekim ayında kadar bu görevi yürüttükten sonra Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’in danışmanlığı görevine başlaması nedeniyle bu görevinden ayrılmak zorunda kaldı. 24 ve 26. Dönemlerde danışmanlık görevini tamamladıktan sonra Nevşehir İl Özel İdaresi bünyesinde çalışmaya başladı.
AK Parti’de 5 Kasım Pazartesi günü itibarıyla başlayan aday adaylık başvuru süreci ile birlikte belediye başkan aday adayları da başvurularını yapmaya başladı.

 

AK Parti’de 5 Kasım Pazartesi günü başlayan aday adaylık başvuruları sonrasında AK Parti Karapınar Belediye Başkan aday adaylığı için ilk başvuruyu Yasin Güneş yaptı. Güneş AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı ve 24,26.dönem AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider’in de danışmanlığı görevinde bulunmuştu.

 

Yasin Güneş kimdir?

1988 yılında Nevşehir’de doğdu. Evli ve 2 kız çocuğu bulunmaktadır. Eğitim hayatı Gazi İlköğretim okulu ile başlar, ardından Nevşehir Lisesi’nde Ortaöğretimini tamamlar. Eskişehir Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Bölümünü okurken, Kırıkkale Üniversitesi Elektrik bölümünü okuyor. 2006 yılında İl Gençlik Kolları Yönetim kurulu üyeliği ile siyasi hayatı başlar. Farklı birim başkanlıkları yaptıktan sonra, 2009 Ekim ayında Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Fatih Şahin’in oluru ile Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine tevdi edildi. 2013 Ekim ayında kadar bu görevi yürüttükten sonra Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’in danışmanlığı görevine başlaması nedeniyle bu görevinden ayrılmak zorunda kaldı. 24 ve 26. Dönemlerde danışmanlık görevini tamamladıktan sonra Nevşehir İl Özel İdaresi bünyesinde çalışmaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.