Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yaşlılara evde maaş ödeme hizmeti başladı

NEVŞEHİR 24.03.2020 - 16:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yaşlılara evde maaş ödeme hizmeti başladı

Nevşehir Valiliği 65 yaş ve üzeri vatandaşların ve kronik rahatsızlığı olanların maaşlarını evlerinde alabileceğini duyurdu.
  Korona virüs (COVID-19) salgınından ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak ve salgını yayılmasını engellemek amacıyla sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için PTT, kamu ve özel bankaların (katılım bankaları dahil) ilimiz genelinde bulunan şubelerinden maaş alanların talepleri olması halinde maaşları evlerinde ödenecektir.   Bu kapsamda; sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın maaşlarının evlerinde ödenmesi taleplerini; 112, 155, 156 üzerinden iletmeleri durumda PTT, kamu ve özel banka şubeleri (katılım bankaları dahil) tarafından evlerinde ödenmesi için gerekli tedbirler alınmış olup, Emniyet, Jandarma, Müftülük, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelleri bu konuda maaş ödemesi yapacak şubelere yardımcı olacaklardır.
Nevşehir Valiliği 65 yaş ve üzeri vatandaşların ve kronik rahatsızlığı olanların maaşlarını evlerinde alabileceğini duyurdu.

 

Korona virüs (COVID-19) salgınından ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak ve salgını yayılmasını engellemek amacıyla sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için PTT, kamu ve özel bankaların (katılım bankaları dahil) ilimiz genelinde bulunan şubelerinden maaş alanların talepleri olması halinde maaşları evlerinde ödenecektir.

 

Bu kapsamda; sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın maaşlarının evlerinde ödenmesi taleplerini; 112, 155, 156 üzerinden iletmeleri durumda PTT, kamu ve özel banka şubeleri (katılım bankaları dahil) tarafından evlerinde ödenmesi için gerekli tedbirler alınmış olup, Emniyet, Jandarma, Müftülük, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelleri bu konuda maaş ödemesi yapacak şubelere yardımcı olacaklardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.