MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yaya geçiş üstünlüğü uygulaması denetleniyor mu?

GÜNCEL 26.07.2019 - 12:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yaya geçiş üstünlüğü uygulaması denetleniyor mu?

Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de hayata geçirilen ve geçiş hakkının yayalara verildiği uygulamada ne yazık ki sınıfta kalındı.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de hayata geçirilen ve geçiş hakkının yayalara verildiği uygulamada ne yazık ki sınıfta kalındı.   Nevşehir’de yaya kaldırımlarında karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaların büyük bir bölümü uygulamadan habersiz, ya da işine gelmeyen sürücüler vatandaşı çileden çıkarıyor.   Uygulamaya hassasiyet gösteren çok az sayıdaki sürücünün bulunduğu Nevşehir İl merkezinde vatandaş karşıdan karşıya geçerken ne yazık ki hala duyarsız araç sürücüleri yüzünden yaya kaldırımlarından geçişlerinde adeta hak gaspına uğruyor.
Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de hayata geçirilen ve geçiş hakkının yayalara verildiği uygulamada ne yazık ki sınıfta kalındı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de hayata geçirilen ve geçiş hakkının yayalara verildiği uygulamada ne yazık ki sınıfta kalındı.

 

Nevşehir’de yaya kaldırımlarında karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaların büyük bir bölümü uygulamadan habersiz, ya da işine gelmeyen sürücüler vatandaşı çileden çıkarıyor.

 

Uygulamaya hassasiyet gösteren çok az sayıdaki sürücünün bulunduğu Nevşehir İl merkezinde vatandaş karşıdan karşıya geçerken ne yazık ki hala duyarsız araç sürücüleri yüzünden yaya kaldırımlarından geçişlerinde adeta hak gaspına uğruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.