Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yaz Kuran Kursları Sona Erdi

EĞİTİM 18.08.2018 - 09:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yaz Kuran Kursları Sona Erdi

Nevşehir Merkez Rasim Uzer Camii, Oğuzlar Gaznevi Camii ve Gaznevi Kur’an Kursunda Yaz Kur’an Kursları iki aylık eğitimini tamamladı.
  İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ve yaklaşık iki ay boyunca devam eden yaz Kuran kursları düzenlenen törenle sona erdi.  Programa, İl Müftüsü Yakup Öztürk, İl Vaizesi Gülşen Yeni, Cami görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenciler, veliler ve cami cemaati katıldı. Program Kurs öğrencilerinin okudukları kısa sureler ve ilahilerin ardından İl Müftüsü Yakup Öztürk’ ün konuşmasıyla devam etti.   Öztürk konuşmasında, Yaz tatillerini camilerde ve Kuran kurslarında değerlendiren öğrencileri tebrik etti.Anne babalarına rehberliklerinden dolayı teşekkür etti.Eğitim ve öğretimde Öğrencinin hevesi anne babanın kesesi ve öğretmenin nefesinin çok önemli olduğunu vurgulayarak öğrencileri anne baba şefkati ile karşılayan,yüce kitabımız Kuran’ı öğretmek,güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim buyuran sevgili Peygamberimizin ahlakını,İslam ahlakını körpe dimağlara nakşetmek için aşkla şevkle çalışan gayret eden hocalarına ve Kuran kursu öğreticilerine teşekkür etti.Öğrencilere “amellerin en efdaliaz da olsa devamlı olanıdır” hadisi şerifini hatırlatarak bundan sonraki zamanlarında öğrendiklerini uygulamalarını Kuran okumaya devam etmelerini namazlarını bırakmamalarını, hocalarıyla iletişime devam etmelerini tavsiye etti.
Nevşehir Merkez Rasim Uzer Camii, Oğuzlar Gaznevi Camii ve Gaznevi Kur’an Kursunda Yaz Kur’an Kursları iki aylık eğitimini tamamladı.

 

İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ve yaklaşık iki ay boyunca devam eden yaz Kuran kursları düzenlenen törenle sona erdi.  Programa, İl Müftüsü Yakup Öztürk, İl Vaizesi Gülşen Yeni, Cami görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenciler, veliler ve cami cemaati katıldı. Program Kurs öğrencilerinin okudukları kısa sureler ve ilahilerin ardından İl Müftüsü Yakup Öztürk’ ün konuşmasıyla devam etti.

 

Öztürk konuşmasında, Yaz tatillerini camilerde ve Kuran kurslarında değerlendiren öğrencileri tebrik etti.Anne babalarına rehberliklerinden dolayı teşekkür etti.Eğitim ve öğretimde Öğrencinin hevesi anne babanın kesesi ve öğretmenin nefesinin çok önemli olduğunu vurgulayarak öğrencileri anne baba şefkati ile karşılayan,yüce kitabımız Kuran’ı öğretmek,güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim buyuran sevgili Peygamberimizin ahlakını,İslam ahlakını körpe dimağlara nakşetmek için aşkla şevkle çalışan gayret eden hocalarına ve Kuran kursu öğreticilerine teşekkür etti.Öğrencilere “amellerin en efdaliaz da olsa devamlı olanıdır” hadisi şerifini hatırlatarak bundan sonraki zamanlarında öğrendiklerini uygulamalarını Kuran okumaya devam etmelerini namazlarını bırakmamalarını, hocalarıyla iletişime devam etmelerini tavsiye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.