Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yaz saati değişmiyor Zil Saati Değişecek !

EĞİTİM 16.12.2016 - 08:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yaz saati değişmiyor Zil Saati Değişecek !

Enerji Bakanlığı geri adım atmayınca Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti.
Enerji Bakanlığı geri adım atmayınca Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti.   Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın kalıcı yaz saati uygulaması ile ilgili “geri adım atılmayacağını” açıklamasının ardından Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, dün Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile görüştü.   Nazlıaka, Yılmaz’ın, ders zilinin daha geç çalması ile ilgili çalışmanın yapılacağını, tüm il milli eğitim müdürlüklerine gönderilecek bir genelge ile sorunun il bazında çözüleceğini söylediğini aktardı.   BİR SERVİS KAZASINI MI BEKLİYORSUNUZ? Nazlıaka’nın, düzenleme için "Bir servis kazasını, bir felaketi mi bekliyorsunuz” dediği ifade edildi. Yılmaz’ın ise "Ders zilinin daha geç çalması için çalışma yapılacağını, tüm il milli eğitim müdürlüklerine genelge gönderileceğini, böylece sorunun il bazında çözüleceğini" söylediği öğrenildi.  
Enerji Bakanlığı geri adım atmayınca Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti.

Enerji Bakanlığı geri adım atmayınca Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın kalıcı yaz saati uygulaması ile ilgili “geri adım atılmayacağını” açıklamasının ardından Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, dün Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile görüştü.

 

Nazlıaka, Yılmaz’ın, ders zilinin daha geç çalması ile ilgili çalışmanın yapılacağını, tüm il milli eğitim müdürlüklerine gönderilecek bir genelge ile sorunun il bazında çözüleceğini söylediğini aktardı.

 

BİR SERVİS KAZASINI MI BEKLİYORSUNUZ?

Nazlıaka’nın, düzenleme için "Bir servis kazasını, bir felaketi mi bekliyorsunuz” dediği ifade edildi. Yılmaz’ın ise "Ders zilinin daha geç çalması için çalışma yapılacağını, tüm il milli eğitim müdürlüklerine genelge gönderileceğini, böylece sorunun il bazında çözüleceğini" söylediği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.