Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yaz Sıcağında Nevşehir'de Sürücülere Yol Eziyeti

NEVŞEHİR 02.08.2017 - 14:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yaz Sıcağında Nevşehir'de Sürücülere Yol Eziyeti

Nevşehir Çevreyolu’ndaki yol çalışması nedeniyle yolda uzun araç kuyrukları oluşuyor.
Nevşehir Çevreyolu’ndaki yol çalışması nedeniyle yolda uzun araç kuyrukları oluşuyor.   Tek şeride düşen yolda oluşan araç kuyruklarının uzunluğu Ürgüp kavşağından Nevşehir İtfaiyesinin önüne kadar  ulaşıyor.   Nevşehir- Ürgüp Karayolunda gerçekleşen asfaltlama çalışmaları nedeniyle trafik tek şeritten veriliyor. Çalışma nedeniyle karayolunda uzun kuyruklar oluştur. Nevşehir İtfaiyesi mevkisinden başlayan araç kuyrukları kimi zamanlarda yaklaşık 1 kilometreye kadar ulaşıyor.   Araç sürücüleri 2 kilometrelik mesafeyi yaklaşık 30 dakikada geçebildi.   Yaz sıcağında yolda uzun süreler kuyrukta beklemek zorunda kalan sürücüler ise kelimenin tam anlamıyla isyan ediyorlar. Bu tip bir çalışma yapılırken mutlaka alternatif bir güzergah belirlenmesi gerektiğini belirten sürücüler, "Asfaltlama çalışmalarının sadece yaz aylarında yapılabildiğini biliyoruz. Yol yapım çalışmalarına da kızmıyoruz. Ancak Karayolları Genel Müdürlüğü gibi tecrübeli bir kurumun, yaz aylarında en işlek güzergahlardan birisi olan çevreyolu güzergahında yapılan bu çalışmada araçlara alternatif bir güzergah belirlememesine bir anlam veremiyoruz. Yazın bu sıcağında saatlerce kuyruk bekliyoruz. Araçlarda çocuklar ve hatta bebekler oluyor. Araçların egzoz gazları da eklenince araçlarda durmak mümkün değil. Yaklaşık 1 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluşuyor ve bu mesafeyi neredeyse 1 saatte geçiyoruz. Buda bizler açısından eziyete dönüşüyor" dediler.   Yollardaki yapılan asfalt çalışmaları sırasında özellikle işlek saatlerde araç gidiş – geliş için yol ayrımı yapılması sırasında trafikte tıkanıklar meydana geliyor.     
Nevşehir Çevreyolu’ndaki yol çalışması nedeniyle yolda uzun araç kuyrukları oluşuyor.

Nevşehir Çevreyolu’ndaki yol çalışması nedeniyle yolda uzun araç kuyrukları oluşuyor.

 

Tek şeride düşen yolda oluşan araç kuyruklarının uzunluğu Ürgüp kavşağından Nevşehir İtfaiyesinin önüne kadar  ulaşıyor.

 

Nevşehir- Ürgüp Karayolunda gerçekleşen asfaltlama çalışmaları nedeniyle trafik tek şeritten veriliyor. Çalışma nedeniyle karayolunda uzun kuyruklar oluştur. Nevşehir İtfaiyesi mevkisinden başlayan araç kuyrukları kimi zamanlarda yaklaşık 1 kilometreye kadar ulaşıyor.

 

Araç sürücüleri 2 kilometrelik mesafeyi yaklaşık 30 dakikada geçebildi.

 

Yaz sıcağında yolda uzun süreler kuyrukta beklemek zorunda kalan sürücüler ise kelimenin tam anlamıyla isyan ediyorlar. Bu tip bir çalışma yapılırken mutlaka alternatif bir güzergah belirlenmesi gerektiğini belirten sürücüler, "Asfaltlama çalışmalarının sadece yaz aylarında yapılabildiğini biliyoruz. Yol yapım çalışmalarına da kızmıyoruz. Ancak Karayolları Genel Müdürlüğü gibi tecrübeli bir kurumun, yaz aylarında en işlek güzergahlardan birisi olan çevreyolu güzergahında yapılan bu çalışmada araçlara alternatif bir güzergah belirlememesine bir anlam veremiyoruz. Yazın bu sıcağında saatlerce kuyruk bekliyoruz. Araçlarda çocuklar ve hatta bebekler oluyor. Araçların egzoz gazları da eklenince araçlarda durmak mümkün değil. Yaklaşık 1 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluşuyor ve bu mesafeyi neredeyse 1 saatte geçiyoruz. Buda bizler açısından eziyete dönüşüyor" dediler.

 

Yollardaki yapılan asfalt çalışmaları sırasında özellikle işlek saatlerde araç gidiş – geliş için yol ayrımı yapılması sırasında trafikte tıkanıklar meydana geliyor. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.