MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yaz Spor Okulları Açıldı

SPOR 29.06.2018 - 14:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yaz Spor Okulları Açıldı

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yaz Spor Okulları düzenlenen törenle açıldı.
  Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda  gerçekleştirilen açılış törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Şube Müdürleri, antrenörler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.   Saygı Duruşu  ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda zeybek gösterisinin ardından jimnastik ve taekwondo sporcuları birer gösteri yaptı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan yaz spor okullarında yaz boyunca merkez ve ilçelerde öğrencilerin tatil dönemi boyunca serbest zamanlarında  spor  yaparak sosyal ve fiziksel  gelişimlerine katkıda bulunması hedefleniyor.  Aynı zamanda Gençlik Merkezlerinde Ebru, Gitar, Bağlama, İngilizce, Resim, Kur’an-ı Kerim atölyelerimiz ve gençlik kamplarının da devam ettiği öğrenildi.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yaz Spor Okulları düzenlenen törenle açıldı.

 

Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda  gerçekleştirilen açılış törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Şube Müdürleri, antrenörler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

 

Saygı Duruşu  ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda zeybek gösterisinin ardından jimnastik ve taekwondo sporcuları birer gösteri yaptı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan yaz spor okullarında yaz boyunca merkez ve ilçelerde öğrencilerin tatil dönemi boyunca serbest zamanlarında  spor  yaparak sosyal ve fiziksel  gelişimlerine katkıda bulunması hedefleniyor.  Aynı zamanda Gençlik Merkezlerinde Ebru, Gitar, Bağlama, İngilizce, Resim, Kur’an-ı Kerim atölyelerimiz ve gençlik kamplarının da devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.