Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yazar Ataol Behramoğlu, Nissara AVM'de imza gününe katıldı

KÜLTÜR-SANAT 26.01.2019 - 16:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yazar Ataol Behramoğlu, Nissara AVM'de imza gününe katıldı

Nevşehir Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen kitap fuarı etkinliği kapsamında yazar Ataol Behramoğlu kitapseverler ile buluştu.
  Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen kitap fuarı kapsamında yazar Ataol Behramoğlu kitapseverler ile buluştu. Kitabını imzalatmak için gelen vatandaşlar ile bir süre sohbet eden yazar Behramoğlu daha sonra ise kitaplarını imzalıyor.   Nissara AVM Genel Müdürü Göktük Ozhan yaptığı açıklamada, “ Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi olarak kitapseverleri yazarlarımız ile buluşturmaya devam ediyoruz. Bugün burada bizlerle bir araya gelen yazar Atol Behramoğlu’na kitapseverlerin ilgisi oldukça fazla olması bizleri mutlu ediyor. Nissara AVM olarak kitapseverleri yazarlar ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. 
Nevşehir Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen kitap fuarı etkinliği kapsamında yazar Ataol Behramoğlu kitapseverler ile buluştu.

 

Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen kitap fuarı kapsamında yazar Ataol Behramoğlu kitapseverler ile buluştu. Kitabını imzalatmak için gelen vatandaşlar ile bir süre sohbet eden yazar Behramoğlu daha sonra ise kitaplarını imzalıyor.

 

Nissara AVM Genel Müdürü Göktük Ozhan yaptığı açıklamada, “ Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi olarak kitapseverleri yazarlarımız ile buluşturmaya devam ediyoruz. Bugün burada bizlerle bir araya gelen yazar Atol Behramoğlu’na kitapseverlerin ilgisi oldukça fazla olması bizleri mutlu ediyor. Nissara AVM olarak kitapseverleri yazarlar ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.