Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yazıhüyük Belediye Başkanı Çavdar Berat Kandilini Kutladı

BELEDİYELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2014 - 09:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yazıhüyük Belediye Başkanı Çavdar Berat Kandilini Kutladı

Kandillerin birlik, beraberlik ve kardeşlik için eşsiz bir fırsat olduğunu kaydeden Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar , Berat Kandilinin tüm İslam Alemine,Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi. Başkan Çavdar , mesajına şöyle devam etti; “Yüce Allah`ın sınırsız af, merhamet, yardım ve bereketine vesile olan Ramazan Ayı öncesinde Mübarek Berat Kandiline erişmenin heyecan ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Başta Yazıhüyük'lü hemşerilerim olmak üzere bütün İslam aleminin Berat Kandilini kutluyor, bu gecenin insanlığın barışına, huzuruna, kardeşliğine ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum. ”

Kandillerin birlik, beraberlik ve kardeşlik için eşsiz bir fırsat olduğunu kaydeden Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar , Berat Kandilinin tüm İslam Alemine,Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

Başkan Çavdar , mesajına şöyle devam etti; “Yüce Allah`ın sınırsız af, merhamet, yardım ve bereketine vesile olan Ramazan Ayı öncesinde Mübarek Berat Kandiline erişmenin heyecan ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Başta Yazıhüyük'lü hemşerilerim olmak üzere bütün İslam aleminin Berat Kandilini kutluyor, bu gecenin insanlığın barışına, huzuruna, kardeşliğine ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum. ”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.