MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yazıhüyük Ortaokul Futbol Takımı YazTatilinde de Çalışıyor

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2015 - 14:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yazıhüyük Ortaokul Futbol Takımı YazTatilinde de Çalışıyor

Yazıhüyük ortaokul futbol takımı okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte çalışmalarına başlamış olup eğlenceli, eğitici ve yoğun bir şekilde antrenmanlarına devam ediyor. Yaşları 10 ile 14 arasında değişen yaklaşık 25 öğrenci spor eğitiminin yanında sosyal yönden de kendilerini geliştirme fırsatını yakalıyorlar. Beden eğitimi öğretmeni Hasan Hüseyin Aslan ve Beden eğitimi öğretmeni Metin Korkmaz eşliğinde çalışmalarına devam eden öğrenciler Derinkuyu’da yaptıkları hazırlık maçlarında galibiyetler alarak yaptıkları antrenmanların faydalarını görmüş oldular.    Antrenmanlar hakkında konuşan beden eğitimi öğretmeni Hasan Hüseyin Aslan, ‘’Sporun insan hayatındaki yerini hepimiz bilmekteyiz. Sağlıklı bir vücudun yanı sıra sosyal, psikolojik ve zihinsel katkıları da ortadadır. Yaz tatiliyle birlikte çocuklarımızla çok güzel bir antrenman ve eğitim dönemi geçiriyoruz. Antrenmanlar eğlenceli ve faydalı geçiyor. En azından çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan alıkoyarak onlarda ki spor sevgisini arttırdığımız için çok mutluyuz. Öğrencilerimizdeki bu spor sevgisinin artmasını her zaman temenni ediyoruz. Ailelerinin de öğrencilerimizi spor yapmaları konusunda teşvik etmelerini ve onlara destek olmalarını istiyoruz. Okulumuz futbol takımı eylül ayına kadar antrenmanlarına devam edecek olup Eylül ayı  ilk haftasında Nevşehir Kapadokya Masterlar Futbol Okuluyla yapacağı hazırlık maçıyla birlikte çalışmalarına ara verecektir’’ diye konuştu.   

Yazıhüyük ortaokul futbol takımı okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte çalışmalarına başlamış olup eğlenceli, eğitici ve yoğun bir şekilde antrenmanlarına devam ediyor.
Yaşları 10 ile 14 arasında değişen yaklaşık 25 öğrenci spor eğitiminin yanında sosyal yönden de kendilerini geliştirme fırsatını yakalıyorlar. Beden eğitimi öğretmeni Hasan Hüseyin Aslan ve Beden eğitimi öğretmeni Metin Korkmaz eşliğinde çalışmalarına devam eden öğrenciler Derinkuyu’da yaptıkları hazırlık maçlarında galibiyetler alarak yaptıkları antrenmanların faydalarını görmüş oldular.
  
Antrenmanlar hakkında konuşan beden eğitimi öğretmeni Hasan Hüseyin Aslan, ‘’Sporun insan hayatındaki yerini hepimiz bilmekteyiz. Sağlıklı bir vücudun yanı sıra sosyal, psikolojik ve zihinsel katkıları da ortadadır. Yaz tatiliyle birlikte çocuklarımızla çok güzel bir antrenman ve eğitim dönemi geçiriyoruz. Antrenmanlar eğlenceli ve faydalı geçiyor. En azından çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan alıkoyarak onlarda ki spor sevgisini arttırdığımız için çok mutluyuz. Öğrencilerimizdeki bu spor sevgisinin artmasını her zaman temenni ediyoruz. Ailelerinin de öğrencilerimizi spor yapmaları konusunda teşvik etmelerini ve onlara destek olmalarını istiyoruz. Okulumuz futbol takımı eylül ayına kadar antrenmanlarına devam edecek olup Eylül ayı  ilk haftasında Nevşehir Kapadokya Masterlar Futbol Okuluyla yapacağı hazırlık maçıyla birlikte çalışmalarına ara verecektir’’ diye konuştu. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.