Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yazıhüyük belediyesi araç filosunu genişletiyor

BELEDİYELER 26.03.2020 - 11:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yazıhüyük belediyesi araç filosunu genişletiyor

Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük Belediyesi, ulaşım ve hizmet araçlarına yenilerini ekleyerek, araç filosunu güçlendirdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük Belediyesi, ulaşım ve hizmet araçlarına yenilerini ekleyerek, araç filosunu güçlendirdi.    Yazıhüyük Belediyesi belde ve ilçe belediyeleri içerisinde en güçlü araç filosuna sahip belediyeler arasında olma özelliğini sürdürüyor.   Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, “Yeni araç filomuzla Söz verdiğimiz gibi Kasaba halkımızın hizmetindeyiz. Araçlarımız İnşallah kazasız, belasız hizmetler verir. Araçlarımızla birlikte makine parkurumuzu da genişlettik. Yazıhüyük' te vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunacağız” dedi.
Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük Belediyesi, ulaşım ve hizmet araçlarına yenilerini ekleyerek, araç filosunu güçlendirdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük Belediyesi, ulaşım ve hizmet araçlarına yenilerini ekleyerek, araç filosunu güçlendirdi. 

 

Yazıhüyük Belediyesi belde ve ilçe belediyeleri içerisinde en güçlü araç filosuna sahip belediyeler arasında olma özelliğini sürdürüyor.

 

Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, “Yeni araç filomuzla Söz verdiğimiz gibi Kasaba halkımızın hizmetindeyiz. Araçlarımız İnşallah kazasız, belasız hizmetler verir. Araçlarımızla birlikte makine parkurumuzu da genişlettik. Yazıhüyük' te vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.