MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yazıhüyük'e 12 derslikli ilkokul yapılacak

EĞİTİM 28.07.2020 - 10:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yazıhüyük'e 12 derslikli ilkokul yapılacak

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar'ı makamında ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar'ı makamında ziyaret etti.     Makam ziyareti sonrası İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar ve Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş ile birlikte Yazıhüyük Belediye Başkanlığı tarafından bağışlanan 12 Derslikli İlkokul Binası yapılacak olan arsada incelemelerde bulundular.     İl Milli Eğitim Müdürü Demir, Yazıhüyük Belediye Başkanı Çavdar ile ilkokul binası için görüş alışverişinde bulundular.    Demir, 12 derslikli ilkokul binası arsa bağışından dolayı Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar'a teşekkür etti. Bina inşaatının 2020 yılında başlanarak en kısa sürede bitirilmesi için gayret göstereceklerini söyledi.  
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar'ı makamında ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar'ı makamında ziyaret etti.  

 

Makam ziyareti sonrası İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar ve Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş ile birlikte Yazıhüyük Belediye Başkanlığı tarafından bağışlanan 12 Derslikli İlkokul Binası yapılacak olan arsada incelemelerde bulundular.  

 

İl Milli Eğitim Müdürü Demir, Yazıhüyük Belediye Başkanı Çavdar ile ilkokul binası için görüş alışverişinde bulundular. 

 

Demir, 12 derslikli ilkokul binası arsa bağışından dolayı Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar'a teşekkür etti. Bina inşaatının 2020 yılında başlanarak en kısa sürede bitirilmesi için gayret göstereceklerini söyledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.