Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yazıhüyük’te hayra vesile toplantısı

NEVŞEHİR 27.07.2019 - 17:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yazıhüyük’te hayra vesile toplantısı

Yazıhüyük belediyesinde trafik kazası sonucu vefat eden Cafer Gündoğan’ın eşine ve üç çocuğuna yardım amaçlı hayra vesile toplantısı yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Yazıhüyük belediyesinde trafik kazası sonucu vefat eden Cafer Gündoğan’ın eşine ve üç çocuğuna yardım amaçlı hayra vesile toplantısı yapıldı.   Belediye Başkanlığında, Muhtarlar, Cami İmam-Hatipleri, Esnaflar ve Aile yakınlarıyla yapılan toplantıda yardım komisyonu oluşturuldu.   Komisyonda Hasan Gündüz, Cengiz Köse, Abdi Karataş, Ahmet Topraktepe ve Nafi Gündoğan görev aldılar.   İlk öncelik Aileye bir ev yapımına karar verildi. İnşaatta çalışacak Duvar, kalıp, sıva ve boya ustaları Komisyon tarafından belirlenecek. Kasaba halkından Yardım vermek isteyen kurulan yardım Komisyonundan kendine en yakın gördüğüne ulaşarak yardımını yapabilecek.
Yazıhüyük belediyesinde trafik kazası sonucu vefat eden Cafer Gündoğan’ın eşine ve üç çocuğuna yardım amaçlı hayra vesile toplantısı yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yazıhüyük belediyesinde trafik kazası sonucu vefat eden Cafer Gündoğan’ın eşine ve üç çocuğuna yardım amaçlı hayra vesile toplantısı yapıldı.

 

Belediye Başkanlığında, Muhtarlar, Cami İmam-Hatipleri, Esnaflar ve Aile yakınlarıyla yapılan toplantıda yardım komisyonu oluşturuldu.

 

Komisyonda Hasan Gündüz, Cengiz Köse, Abdi Karataş, Ahmet Topraktepe ve Nafi Gündoğan görev aldılar.

 

İlk öncelik Aileye bir ev yapımına karar verildi. İnşaatta çalışacak Duvar, kalıp, sıva ve boya ustaları Komisyon tarafından belirlenecek. Kasaba halkından Yardım vermek isteyen kurulan yardım Komisyonundan kendine en yakın gördüğüne ulaşarak yardımını yapabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.