Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yeni Kampanya Eylül Ayında Başlayacak

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2014 - 21:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yeni Kampanya Eylül Ayında Başlayacak

NEVŞEHİR(MHA) Bölgenin en önemli diş sağlığı merkezi olmaya aday, Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Eylül ayından itibaren yeni bir diş tarama kampanyası başlatılacak. 2013 -2014 Eğitim öğretim sezonunda 10 bin öğrenciye diş taraması yapan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni eğitim öğretim dönemi ile birlikte yeniden il genelinde diş taraması kampanyası başlatmaya hazırlanıyor. Ağız ve Diş Sağlığı bilincinin ilkokul çağlarından itibaren yerleştirilmesini hedefleyen kampanyada hedef 10 binin üzerinde ilkokul çağındaki çocuğu diş taramasından geçirmek, bilgilendirmek ve tedavi gerektiren hususlarda ise çocukları ağız ve diş sağlığı merkezine davet ederek burada tedavilerini yaptırmak olacak. 10 bin dolayında ilkokul çağı çocuğa yönelik gerçekleştirilen diş taramasından önemli sonuçlar çıkarıldığını belirten Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Vural Özçelik, okullarda yapılan diş tarama kampanyalarının yanında 182 telefon hattı ile MHRS sisteminden kendilerine ulaşan çocuk yaştaki hastaların eğitimine büyük önem verildiğini söyledi. Eylül ayının ortalarından itibaren Nevşehir ili genelini kapsayan yeni bir kampanya başlatmak amacında bulunduklarını söyleyen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Vural Özçelik, yeni sezonda 10 binin üzerinde çocuğun diş taramasından geçirilerek ağız ve diş sağlığı konusunda da etkin bir eğitim verileceğini ifade etti. 
NEVŞEHİR(MHA) Bölgenin en önemli diş sağlığı merkezi olmaya aday, Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Eylül ayından itibaren yeni bir diş tarama kampanyası başlatılacak.
2013 -2014 Eğitim öğretim sezonunda 10 bin öğrenciye diş taraması yapan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni eğitim öğretim dönemi ile birlikte yeniden il genelinde diş taraması kampanyası başlatmaya hazırlanıyor. Ağız ve Diş Sağlığı bilincinin ilkokul çağlarından itibaren yerleştirilmesini hedefleyen kampanyada hedef 10 binin üzerinde ilkokul çağındaki çocuğu diş taramasından geçirmek, bilgilendirmek ve tedavi gerektiren hususlarda ise çocukları ağız ve diş sağlığı merkezine davet ederek burada tedavilerini yaptırmak olacak.
10 bin dolayında ilkokul çağı çocuğa yönelik gerçekleştirilen diş taramasından önemli sonuçlar çıkarıldığını belirten Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Vural Özçelik, okullarda yapılan diş tarama kampanyalarının yanında 182 telefon hattı ile MHRS sisteminden kendilerine ulaşan çocuk yaştaki hastaların eğitimine büyük önem verildiğini söyledi.
Eylül ayının ortalarından itibaren Nevşehir ili genelini kapsayan yeni bir kampanya başlatmak amacında bulunduklarını söyleyen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Vural Özçelik, yeni sezonda 10 binin üzerinde çocuğun diş taramasından geçirilerek ağız ve diş sağlığı konusunda da etkin bir eğitim verileceğini ifade etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.