Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yeni Kimlik Kartları Başvurular Başladı

NEVŞEHİR 03.01.2017 - 12:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yeni Kimlik Kartları Başvurular Başladı

Yeni kimlik kartları için başvurular bugün başlıyor. Nüfus müdürlüklerinden online randevu almaya başlayabilirsiniz.
Yeni kimlik kartları için başvurular bugün başlıyor. Nüfus müdürlüklerinden online randevu almaya başlayabilirsiniz.   Uzun süredir merakla beklenen yeni kimlik kartları için başvurular bugün Türkiye genelinde başlıyor.   Vatandaşlar, online randevu sistemiyle Nüfus Müdürlüğü dairelerinde sıra beklemeden kimlik kartı başvurusu yapabilirken, işlem için gerekli tüm detayları "ekimlikrandevu.nvi.gov.tr" (başvuruyu denedik, fakat internette bir türlü ilerleyemedik, Allah millete kolaylık versin)  adresinde öğrenebilecek. Kimliklerin ücretleri ile ilgili bilgi verilen açıklamada, "Kanuni bildirim süresi dışında doğum nedeniyle düzenlenen kimlik kartı için 16 TL, değiştirme nedeniyle düzenlenen kimlik kartı için 16 TL ve kayıp nedeniyle düzenlenen kimlik kartı için 32 TL olarak belirlendi..   Yeni kimlik kartları için nasıl başvuru yapılacak?   Kimlik kartı başvurusu yurt içinde, Genel Müdürlük web portalı üzerinden ya da Çağrı Merkezi aracılığıyla randevu alınarak veya randevusuz olarak nüfus müdürlüklerine, yurt dışında ise dış temsilciliklere yapılabilecek..     Nevşehir İl ve ilçe Nüfus Müdürlüklerinden vatandaşların parmak izi için alınan cihazların kullanımda bir çok aksiklikler çıktığı öğrenildi. 
Yeni kimlik kartları için başvurular bugün başlıyor. Nüfus müdürlüklerinden online randevu almaya başlayabilirsiniz.

Yeni kimlik kartları için başvurular bugün başlıyor. Nüfus müdürlüklerinden online randevu almaya başlayabilirsiniz.

 

Uzun süredir merakla beklenen yeni kimlik kartları için başvurular bugün Türkiye genelinde başlıyor.

 

Vatandaşlar, online randevu sistemiyle Nüfus Müdürlüğü dairelerinde sıra beklemeden kimlik kartı başvurusu yapabilirken, işlem için gerekli tüm detayları "ekimlikrandevu.nvi.gov.tr" (başvuruyu denedik, fakat internette bir türlü ilerleyemedik, Allah millete kolaylık versin)  adresinde öğrenebilecek. Kimliklerin ücretleri ile ilgili bilgi verilen açıklamada, "Kanuni bildirim süresi dışında doğum nedeniyle düzenlenen kimlik kartı için 16 TL, değiştirme nedeniyle düzenlenen kimlik kartı için 16 TL ve kayıp nedeniyle düzenlenen kimlik kartı için 32 TL olarak belirlendi..

 

Yeni kimlik kartları için nasıl başvuru yapılacak?

 

Kimlik kartı başvurusu yurt içinde, Genel Müdürlük web portalı üzerinden ya da Çağrı Merkezi aracılığıyla randevu alınarak veya randevusuz olarak nüfus müdürlüklerine, yurt dışında ise dış temsilciliklere yapılabilecek..

 

 

Nevşehir İl ve ilçe Nüfus Müdürlüklerinden vatandaşların parmak izi için alınan cihazların kullanımda bir çok aksiklikler çıktığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.