Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yeni Köşe Yazarımız Feyza Tavlaş Oldu

ASAYİŞ 25.09.2016 - 14:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yeni Köşe Yazarımız Feyza Tavlaş Oldu

Feyza Tavlaş, bundan sonra her hafta gündeme ilişkin yazılarıyla sizlerle olacak.
Haberlerle olduğu kadar köşe yazarlarıyla da Nevşehir'in gündemini belirleyen Lale Haber kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.     Nevşehir’de yaşayan insanların beyininde bilgilendirme ve jimnastik yaptırmaya  devam ediyoruz.   Gençlere habercilik ve köye yazısı ile aydınlanmaya ve aydınlatmaya desteklerimiz her daim devam edecektir.     İşte Lalehaber’in yeni köşe yazarı Feyza Tavlaş  bu günden itibaren sitemizde yazmaya başladı.   Her hafta yazılarıyla gündemi değerlendirecek olan Tavlaş'a Lale Haber olarak "Hoş Geldin" diyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.   Sizde kaleminize ve bilginize güveniyorsanız bize ulaşın Gönüllü Köşe Yazarlarına ve Editörlere Lale Haber Merkezinin Kapısı her daim açıktır     Aramıza Hoş Geldin Feyza Tavlaş....     FEYZA TAVLAŞ’IN SON YAZISI " AH TÜRKMENOĞLU AH " İÇİN TIKLAYIN  
Feyza Tavlaş, bundan sonra her hafta gündeme ilişkin yazılarıyla sizlerle olacak.

Haberlerle olduğu kadar köşe yazarlarıyla da Nevşehir'in gündemini belirleyen Lale Haber kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

 

 

Nevşehir’de yaşayan insanların beyininde bilgilendirme ve jimnastik yaptırmaya  devam ediyoruz.

 

Gençlere habercilik ve köye yazısı ile aydınlanmaya ve aydınlatmaya desteklerimiz her daim devam edecektir.

 

 

İşte Lalehaber’in yeni köşe yazarı Feyza Tavlaş  bu günden itibaren sitemizde yazmaya başladı.

 

Her hafta yazılarıyla gündemi değerlendirecek olan Tavlaş'a Lale Haber olarak "Hoş Geldin" diyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

 

Sizde kaleminize ve bilginize güveniyorsanız bize ulaşın Gönüllü Köşe Yazarlarına ve Editörlere Lale Haber Merkezinin Kapısı her daim açıktır

 

 

Aramıza Hoş Geldin Feyza Tavlaş....

 

 

FEYZA TAVLAŞ’IN SON YAZISI " AH TÜRKMENOĞLU AH " İÇİN TIKLAYIN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.