Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yeni Oyun Parkı ve Spor Alanı Yapıldı

BELEDİYELER 01.07.2017 - 22:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yeni Oyun Parkı ve Spor Alanı Yapıldı

Yeni çocuk oyun alanı, kondisyon alanı ve gezi yolu yapıldı.
Yeni çocuk oyun alanı, kondisyon alanı ve gezi yolu yapıldı.   Doğru Sokak ve Esen Sokak arasında yeni açılan sokak üzerinde bulunan alana, Kaymaklı Belediyesi modern bir park inşaa etti. Parkta, spor aletleri, gezi yolu, kamelyalar ve çeşitli ağaçlar bulunuyor. Halkın hizmetine sunulan park için çocuklar ve mahalle sakinleri Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma'ya teşekkürlerini ilettiler.   Başkan Elma: "Çocuklarımızın mutluluğunu görmek, insanlarımızın birlikteliğini güçlendirmek, sosyal alanlar oluşturmak bizleri mutlu ediyor. Bu şuur ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.    
Yeni çocuk oyun alanı, kondisyon alanı ve gezi yolu yapıldı.

Yeni çocuk oyun alanı, kondisyon alanı ve gezi yolu yapıldı.

 

Doğru Sokak ve Esen Sokak arasında yeni açılan sokak üzerinde bulunan alana, Kaymaklı Belediyesi modern bir park inşaa etti. Parkta, spor aletleri, gezi yolu, kamelyalar ve çeşitli ağaçlar bulunuyor. Halkın hizmetine sunulan park için çocuklar ve mahalle sakinleri Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma'ya teşekkürlerini ilettiler.

 

Başkan Elma: "Çocuklarımızın mutluluğunu görmek, insanlarımızın birlikteliğini güçlendirmek, sosyal alanlar oluşturmak bizleri mutlu ediyor. Bu şuur ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.