MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yeni sistem ne zaman uygulamaya girecek?

NEVŞEHİR 14.12.2019 - 12:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yeni sistem ne zaman uygulamaya girecek?

Nevşehir’de toplu taşıma araçlarında uygulanacağı belirtilen kartlı sistemin yeni yılın ilk günlerinden itibaren uygulamaya sokulabileceği belirtiliyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de toplu taşıma araçlarında uygulanacağı belirtilen kartlı sistemin yeni yılın ilk günlerinden itibaren uygulamaya sokulabileceği belirtiliyor.   Nevşehir il merkezinde 75 dolayında toplu taşıma aracının kartlı geçiş sistemine geçebilmesi için hazırlıkların sürdürüldüğü belirtiliyor.   Sistemin devreye girebilmesi için gerekli alt yapı hazırlıklarının sürdüğü öğrenilirken, yeni sistem özellikle 65 yaş üstü vatandaşların ücretsiz toplu taşıma araçlarında karşı karşıya kaldıkları sorunların da ortadan kalkmasını da sağlayacak. Zira edinilen bilgiye göre yeni sistemle birlikte kartına ücretsiz toplu taşıma ücreti yatırılması beklenen 65 yaş üstündeki vatandaş bu konuda otobüs şoförleriyle olumsuz diyaloglar yaşamayacak.
Nevşehir’de toplu taşıma araçlarında uygulanacağı belirtilen kartlı sistemin yeni yılın ilk günlerinden itibaren uygulamaya sokulabileceği belirtiliyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de toplu taşıma araçlarında uygulanacağı belirtilen kartlı sistemin yeni yılın ilk günlerinden itibaren uygulamaya sokulabileceği belirtiliyor.

 

Nevşehir il merkezinde 75 dolayında toplu taşıma aracının kartlı geçiş sistemine geçebilmesi için hazırlıkların sürdürüldüğü belirtiliyor.

 

Sistemin devreye girebilmesi için gerekli alt yapı hazırlıklarının sürdüğü öğrenilirken, yeni sistem özellikle 65 yaş üstü vatandaşların ücretsiz toplu taşıma araçlarında karşı karşıya kaldıkları sorunların da ortadan kalkmasını da sağlayacak. Zira edinilen bilgiye göre yeni sistemle birlikte kartına ücretsiz toplu taşıma ücreti yatırılması beklenen 65 yaş üstündeki vatandaş bu konuda otobüs şoförleriyle olumsuz diyaloglar yaşamayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.