MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yeni yılın ilk konser programı 10 Ocak Cuma günü

KÜLTÜR-SANAT 07.01.2020 - 11:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yeni yılın ilk konser programı 10 Ocak Cuma günü

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan konser programında, Müzik Eğitim Merkezi eğitmenleri tarafından Nevşehirlilere müzik ziyafeti sunulacak.
  Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Müzik Eğitim Merkezi ve Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) tarafından 10 Ocak 2020 Cuma günü konser programı düzenlenecek.   Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 19.30’da başlayacak olan programda Müzik Eğitim Merkezi eğitmenleri tarafından solo ve koro halinde Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Arabesk ve Türk pop müziğinin unutulmaz eserleri seslendirilecek.   Nevşehir Belediyesi Yıldızlar Halk Oyunları Topluluğu’nun da Nevşehir yöresine ait oyunları sahneleyeceği programda ayrıca Müzik Eğitim Merkezi ve KAPEM tarafından düzenlenen çeşitli kurslara katılan en yaşlı ve en genç kursiyerlere plaket verilerek başarılı kursiyerler ödüllendirilecek.
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan konser programında, Müzik Eğitim Merkezi eğitmenleri tarafından Nevşehirlilere müzik ziyafeti sunulacak.

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Müzik Eğitim Merkezi ve Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) tarafından 10 Ocak 2020 Cuma günü konser programı düzenlenecek.

 

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 19.30’da başlayacak olan programda Müzik Eğitim Merkezi eğitmenleri tarafından solo ve koro halinde Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Arabesk ve Türk pop müziğinin unutulmaz eserleri seslendirilecek.

 

Nevşehir Belediyesi Yıldızlar Halk Oyunları Topluluğu’nun da Nevşehir yöresine ait oyunları sahneleyeceği programda ayrıca Müzik Eğitim Merkezi ve KAPEM tarafından düzenlenen çeşitli kurslara katılan en yaşlı ve en genç kursiyerlere plaket verilerek başarılı kursiyerler ödüllendirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.