Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Nevşehir’deydi

SİYASET 02.11.2019 - 22:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Nevşehir’deydi

Yeniden Refah Partisinde Genel Başkan Yardımcısı Ali Yüksel il teşkilatında düzenlenen istişare toplantısına katıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisinde Genel Başkan Yardımcısı Ali Yüksel il teşkilatında düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İl Kongresinin ardından 17 Kasım tarihinde yapılacak olan büyük kongre hazırlıklarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Nevşehir İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Ali Yüksel’in yanı sıra İl Başkanı Abdulgani Altınışık, İlçe Başkanları ve yönetimleri katıldı. Toplantıda Nevşehir’deki teşkilatlanma çalışmalarından gelinen son durum, büyük kongreye yönelik hazırlıklar ve Parti için konular ele alındı. İl Başkanı Abdulgani Altınışık, Nevşehir teşkilatını ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Ali Yüksel’e ve toplantıya katılan teşkilat yöneticilerine teşekkür etti.
Yeniden Refah Partisinde Genel Başkan Yardımcısı Ali Yüksel il teşkilatında düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisinde Genel Başkan Yardımcısı Ali Yüksel il teşkilatında düzenlenen istişare toplantısına katıldı.


Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İl Kongresinin ardından 17 Kasım tarihinde yapılacak olan büyük kongre hazırlıklarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Nevşehir İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Ali Yüksel’in yanı sıra İl Başkanı Abdulgani Altınışık, İlçe Başkanları ve yönetimleri katıldı.


Toplantıda Nevşehir’deki teşkilatlanma çalışmalarından gelinen son durum, büyük kongreye yönelik hazırlıklar ve Parti için konular ele alındı.


İl Başkanı Abdulgani Altınışık, Nevşehir teşkilatını ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Ali Yüksel’e ve toplantıya katılan teşkilat yöneticilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.