Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yenilenin Ligden Kopacağı Maç Pazar Günü Oynanacak !

SPOR 14.01.2017 - 13:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yenilenin Ligden Kopacağı Maç Pazar Günü Oynanacak !

Nevşehirspor ligin ikinci yarısının ilk maçında Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız, Yozgatspor 1959 FK maçının hazırlıkları tamamlandı.
Nevşehirspor ligin ikinci yarısının ilk maçında Pazar günü kendi evimizde   oynayacağımız, Yozgatspor 1959 FK maçının hazırlıkları tamamlandı.    “KAYBEDEN YARIŞTAN KOPAR” Uzun bir hazırlık dönemini geride bırakan Bölgesel Amatör Lig 6.grup’ta ki temsilcimiz Nevşehirspor Pazar günü Yozgatspor 1959 FK kendi evinde ikinci yarıyı açıyor.   Antrenmanlarını tamamlayan kırmızı beyazlı ekip maç saatini beklemeye başladı.   Her iki takım açısından çok kritik bir karşılaşma olacak. Kaybeden takımın ligden kopacağını bir maçta kentimizin temsilcisi kırmızı beyazlı  Nevşehirspor’ un alacağı 3 puan çok şeyi değiştirir.     Nevşehirspor’a gönül vermiş taraftarları stada gelip  şehrin takımına sahip çıkması bekleniyor.   Lale Haber olarak kentimizin temsilcisi Nevşehirspor’a başarılar diliyoruz. 
Nevşehirspor ligin ikinci yarısının ilk maçında Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız, Yozgatspor 1959 FK maçının hazırlıkları tamamlandı.

Nevşehirspor ligin ikinci yarısının ilk maçında Pazar günü kendi evimizde   oynayacağımız, Yozgatspor 1959 FK maçının hazırlıkları tamamlandı.

 

 “KAYBEDEN YARIŞTAN KOPAR”
Uzun bir hazırlık dönemini geride bırakan Bölgesel Amatör Lig 6.grup’ta ki temsilcimiz Nevşehirspor Pazar günü Yozgatspor 1959 FK kendi evinde ikinci yarıyı açıyor.

 

Antrenmanlarını tamamlayan kırmızı beyazlı ekip maç saatini beklemeye başladı.

 

Her iki takım açısından çok kritik bir karşılaşma olacak. Kaybeden takımın ligden kopacağını bir maçta kentimizin temsilcisi kırmızı beyazlı  Nevşehirspor’ un alacağı 3 puan çok şeyi değiştirir.  

 

Nevşehirspor’a gönül vermiş taraftarları stada gelip  şehrin takımına sahip çıkması bekleniyor.

 

Lale Haber olarak kentimizin temsilcisi Nevşehirspor’a başarılar diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.