Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yenilikçi Gençlik Platformu Gençler İçin Tez Hazırlıyor

NEVŞEHİR 11.04.2017 - 09:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yenilikçi Gençlik Platformu Gençler İçin Tez Hazırlıyor

Nevşehir Yenilikçi Gençlik Platformu, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için tez ve rapor hazırlıyor.
Nevşehir Yenilikçi Gençlik Platformu, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için tez ve rapor hazırlıyor.   Konu ile ilgili konuşan Platform Başkanı Mustafa Hüseyin Keser, “Projemiz ilimizde çeşitli turnuvalar düzenlenmesi, spor faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve yetenekli öğrencilere çeşitli branşlarda kurslar verilmesi ile spor ve kardeşlik bilincinin artırılmasını amaçlamaktadır. Bu sayede Spor ve oyun etkinlikleri yoluyla içinde yaşadığı sosyal sistemle uyumlu, çağın gerektirdiği bilgi, beceri donanımını kavramaya yatkın, uyumlu, evrensel ahlak değerlerini benimsemiş bireyler yetiştirilecektir.” şeklinde ifade etti.   Başkan yardımcılarından Hakan Kuzu ve Aslan Şimşek ise “ Hazırladığımız bu tez ve raporla gençlerin şiddetten arınmış, sorunların çatışma değil uzlaşma kültürü içinde çözülebileceği bir toplumun oluşumuna katkı sağlanmasının yanında gençleri zararlı alışkanlıklardan, sigara, uyuşturucu vb. şeylerden uzak tutacak faydalı bireyler yetişmesine katkıda bulunmuş olacağız.” diye konuştu.  
Nevşehir Yenilikçi Gençlik Platformu, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için tez ve rapor hazırlıyor.

Nevşehir Yenilikçi Gençlik Platformu, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için tez ve rapor hazırlıyor.

 

Konu ile ilgili konuşan Platform Başkanı Mustafa Hüseyin Keser, “Projemiz ilimizde çeşitli turnuvalar düzenlenmesi, spor faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve yetenekli öğrencilere çeşitli branşlarda kurslar verilmesi ile spor ve kardeşlik bilincinin artırılmasını amaçlamaktadır. Bu sayede Spor ve oyun etkinlikleri yoluyla içinde yaşadığı sosyal sistemle uyumlu, çağın gerektirdiği bilgi, beceri donanımını kavramaya yatkın, uyumlu, evrensel ahlak değerlerini benimsemiş bireyler yetiştirilecektir.” şeklinde ifade etti.

 

Başkan yardımcılarından Hakan Kuzu ve Aslan Şimşek ise “ Hazırladığımız bu tez ve raporla gençlerin şiddetten arınmış, sorunların çatışma değil uzlaşma kültürü içinde çözülebileceği bir toplumun oluşumuna katkı sağlanmasının yanında gençleri zararlı alışkanlıklardan, sigara, uyuşturucu vb. şeylerden uzak tutacak faydalı bireyler yetişmesine katkıda bulunmuş olacağız.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.