Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yenilikçi Gençlik Platformu Masa Tenisi Turnuvası Düzenledi

SPOR 28.03.2017 - 14:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yenilikçi Gençlik Platformu Masa Tenisi Turnuvası Düzenledi

Nevşehir Yenilikçi Gençlik Platformu yetişkinler arasında masa tenisi turnuvası düzenledi.
Nevşehir Yenilikçi Gençlik Platformu yetişkinler arasında masa tenisi turnuvası düzenledi.   Platform Başkanı Mustafa Hüseyin Keser, “Gençler milletlerin geleceği için en önemli güç kaynağıdır. Bunun için her toplum, kendi geleceğini garanti altına almak, milli ve manevi değerlerini yükseltip geliştirmek maksadıyla bilgili, görgülü, çalışkan ve üretken nesiller yetiştirmeye önem vermektedir. Gençlerini iyi yetiştirmiş olan toplumlar, dünya milletleri arasında güçlü ve sağlıklı bir yapıya kavuşmuş olurlar. Eğer gençlik ihmal edilir, iyi eğitilmez, sigara, uyuşturucu, alkol, madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklara düşmeye müsait bir ortamda kendi başına bırakılırsa o zaman pek çok problem ve sıkıntılarla karşı karşıya kalınır ve toplumun geleceği tehlikeye girmiş olur. Gençleri masa tenisi, boks, jimnastik, futbol, basketbol, atletizm gibi sportif faaliyetlere yönlendirerek onların sosyal ve sportif gençler olarak yetişmesini sağlamış oluruz.” şeklinde konuştu.   Yapılan masa tenisi turnuvasında finale Mustafa Öcal ve Ahmet Aslan Şimşek kaldılar.   Finalde masa tenisi turnuvası birincisi olan Ahmet Aslan Şimşek yarışmanın çok faydalı olduğunu, her kesimin ve her gencin bu tür spor faaliyetlerine katılmasının çok güzel olacağını ve çok sevineceklerini ifade etti.   Mustafa Hüseyin Keser ise sportif faaliyetlerin her alanda ve özellikle üniversite gençleri arasında düzenleneceğini ifade etti.  
Nevşehir Yenilikçi Gençlik Platformu yetişkinler arasında masa tenisi turnuvası düzenledi.

Nevşehir Yenilikçi Gençlik Platformu yetişkinler arasında masa tenisi turnuvası düzenledi.

 

Platform Başkanı Mustafa Hüseyin Keser, “Gençler milletlerin geleceği için en önemli güç kaynağıdır. Bunun için her toplum, kendi geleceğini garanti altına almak, milli ve manevi değerlerini yükseltip geliştirmek maksadıyla bilgili, görgülü, çalışkan ve üretken nesiller yetiştirmeye önem vermektedir. Gençlerini iyi yetiştirmiş olan toplumlar, dünya milletleri arasında güçlü ve sağlıklı bir yapıya kavuşmuş olurlar. Eğer gençlik ihmal edilir, iyi eğitilmez, sigara, uyuşturucu, alkol, madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklara düşmeye müsait bir ortamda kendi başına bırakılırsa o zaman pek çok problem ve sıkıntılarla karşı karşıya kalınır ve toplumun geleceği tehlikeye girmiş olur. Gençleri masa tenisi, boks, jimnastik, futbol, basketbol, atletizm gibi sportif faaliyetlere yönlendirerek onların sosyal ve sportif gençler olarak yetişmesini sağlamış oluruz.” şeklinde konuştu.

 

Yapılan masa tenisi turnuvasında finale Mustafa Öcal ve Ahmet Aslan Şimşek kaldılar.

 

Finalde masa tenisi turnuvası birincisi olan Ahmet Aslan Şimşek yarışmanın çok faydalı olduğunu, her kesimin ve her gencin bu tür spor faaliyetlerine katılmasının çok güzel olacağını ve çok sevineceklerini ifade etti.

 

Mustafa Hüseyin Keser ise sportif faaliyetlerin her alanda ve özellikle üniversite gençleri arasında düzenleneceğini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.