Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yerim Sizin Egonuzu

ASAYİŞ 13.01.2017 - 11:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yerim Sizin Egonuzu

Amansız bir hastalık olan Ego, ben, benlik anlamına gelir ama daha çok bencillik olarak adlandırılır.
Amansız bir hastalık olan Ego, ben, benlik anlamına gelir ama daha çok bencillik olarak adlandırılır.   Sadece ben bilirim, herkes benim gibi düşünmeli, ben varım, ben yoksan hiç kimse de olmasın tarzında son derece tehlikeli ve azgın düşüncenin failine de egoist denilir. Kendini kaf dağının ardında görenlerin ve küçük dağları hâşâ “ben yarattım” mantığında olan dar beyinlerin yakalandığı çağın vebası ve amansız bir hastalık olan EGO, aslına bakarsak ben sizden üstünüm, ben basit biri değilim, beni küçümsemeyin psikolojisinin getirdiği bir durumdur, VAHİM BİR DURUMDUR.   Çocukluğuna inmek lazım bu tür insanların Ezik büyümüş, ezilmiş ve SONADAN GÖRMÜŞ kişilerde daha çok görülen bu hastalıktan kurtarmak için, çocukluğuna inmek gerekir bu hastaların. Ego kişide, üstün ya da farklı özelliklerin oluşundan değil, akıl ve izanın yanı sıra imanın da olmayışından kaynaklanır.   Aşamadığınız EGO’nuz varsa, İMANINIZ ve kader anlayışınız yok demektir. EGO’suna yenilen Kişi, küçük, başarısız, beceriksiz olmadığını ispatlama çabasına girer. Bundan dolayı kendinden bahseder sürekli, iyi taraflarını dile getirmesi yanı sıra kötü yanlarını da iyi bir işmiş gibi yücelterek anlatır. Aslında hedefi kötü huylarını veya kötü işlerini temize çıkarmaktır. TABİ YERSEN…   Egoist Nedir? Egoist Kimdir? Egoist İnsanların Karakter Yapısı Nasıldır? EGO’larını makam ve mevkilerinden destekleyen acizler de az değil hani. Bu insanlar aslında çok da farkında değiller yakalandıkları bu hastalıktan ama etrafındaki herkes gülüyordur onlara.   Ego çevrenin etkisiyle de oluşabilir. Etrafınızdaki insanlar sürekli sizi överek, anlatarak, toz kondurmayarak bahsediyorsa bu sizde ego oluşmasına sebep olur. Egoist insanlar kendilerini, kendimi seviyorum, kendime saygı duyuyorum diyerek egoistliğin kötü bir şey olmadığını belirtme çabasına girebilirler. Fakat kendine saygı duyan kişi, insanların eşit olduğunun da bilincindedir.   Eşsizliğe inanırlar Egoist insanların akıl tutulması yaşadığı en önemli husus da kendilerini eşsiz ve benzersiz sanmalarıdır ki bu duygu adamı günahların en büyüğü olan şirke kadar götürür. Kendilerinin eşi benzeri olmadığına inanan bu zavallılar, ukala ve kendini her zaman daha iyisine layık bulma algısıyla yaptıkları APTALLIKLARININ da farkına varmazlar.     Yerim senin egonu Bu insanlar yalakalıktan da çok hoşlandıkları için etraflarında çok sayıda toplumda yer edinemeyen zavallılar yığını yer alır. Birinin bunlara acilen dur demesi ve gerekirse bir sağlık kuruluşuna toplayıp götürmesi TOPLUM SAĞLIĞI açısından son derece elzemdir.     Çünkü ÖZGÜVEN ile ego birbirine karıştığında ortaya çıkacak manzara düşman başınadır. Aksi halde bunlara diyecek tek söz var YERİM SENİN EGO’nu     Haaaaa unutmadan Ego yüceltmez, küçültür.  
Amansız bir hastalık olan Ego, ben, benlik anlamına gelir ama daha çok bencillik olarak adlandırılır.

Amansız bir hastalık olan Ego, ben, benlik anlamına gelir ama daha çok bencillik olarak adlandırılır.

 

Sadece ben bilirim, herkes benim gibi düşünmeli, ben varım, ben yoksan hiç kimse de olmasın tarzında son derece tehlikeli ve azgın düşüncenin failine de egoist denilir.

Kendini kaf dağının ardında görenlerin ve küçük dağları hâşâ “ben yarattım” mantığında olan dar beyinlerin yakalandığı çağın vebası ve amansız bir hastalık olan EGO, aslına bakarsak ben sizden üstünüm, ben basit biri değilim, beni küçümsemeyin psikolojisinin getirdiği bir durumdur, VAHİM BİR DURUMDUR.

 

Çocukluğuna inmek lazım bu tür insanların

Ezik büyümüş, ezilmiş ve SONADAN GÖRMÜŞ kişilerde daha çok görülen bu hastalıktan kurtarmak için, çocukluğuna inmek gerekir bu hastaların.

Ego kişide, üstün ya da farklı özelliklerin oluşundan değil, akıl ve izanın yanı sıra imanın da olmayışından kaynaklanır.

 

Aşamadığınız EGO’nuz varsa, İMANINIZ ve kader anlayışınız yok demektir.

EGO’suna yenilen Kişi, küçük, başarısız, beceriksiz olmadığını ispatlama çabasına girer. Bundan dolayı kendinden bahseder sürekli, iyi taraflarını dile getirmesi yanı sıra kötü yanlarını da iyi bir işmiş gibi yücelterek anlatır. Aslında hedefi kötü huylarını veya kötü işlerini temize çıkarmaktır. TABİ YERSEN…

 

Egoist Nedir? Egoist Kimdir? Egoist İnsanların Karakter Yapısı Nasıldır?

EGO’larını makam ve mevkilerinden destekleyen acizler de az değil hani. Bu insanlar aslında çok da farkında değiller yakalandıkları bu hastalıktan ama etrafındaki herkes gülüyordur onlara.

 

Ego çevrenin etkisiyle de oluşabilir. Etrafınızdaki insanlar sürekli sizi överek, anlatarak, toz kondurmayarak bahsediyorsa bu sizde ego oluşmasına sebep olur.

Egoist insanlar kendilerini, kendimi seviyorum, kendime saygı duyuyorum diyerek egoistliğin kötü bir şey olmadığını belirtme çabasına girebilirler. Fakat kendine saygı duyan kişi, insanların eşit olduğunun da bilincindedir.

 

Eşsizliğe inanırlar

Egoist insanların akıl tutulması yaşadığı en önemli husus da kendilerini eşsiz ve benzersiz sanmalarıdır ki bu duygu adamı günahların en büyüğü olan şirke kadar götürür.

Kendilerinin eşi benzeri olmadığına inanan bu zavallılar, ukala ve kendini her zaman daha iyisine layık bulma algısıyla yaptıkları APTALLIKLARININ da farkına varmazlar.

 

 

Yerim senin egonu

Bu insanlar yalakalıktan da çok hoşlandıkları için etraflarında çok sayıda toplumda yer edinemeyen zavallılar yığını yer alır. Birinin bunlara acilen dur demesi ve gerekirse bir sağlık kuruluşuna toplayıp götürmesi TOPLUM SAĞLIĞI açısından son derece elzemdir.

 

 

Çünkü ÖZGÜVEN ile ego birbirine karıştığında ortaya çıkacak manzara düşman başınadır.

Aksi halde bunlara diyecek tek söz var YERİM SENİN EGO’nu

 

 

Haaaaa unutmadan Ego yüceltmez, küçültür.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.