Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yerli ve yabancı turistler 2019’u Kapadokya’da karşıladı

TURİZM 01.01.2019 - 14:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yerli ve yabancı turistler 2019’u Kapadokya’da karşıladı

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da yerli ve yabancı turistler yeni yılı coşkuyla karşıladı.
  Nevşehir’in Avanos ilçesinde yerli ve yabancı turistler yeni yıl coşkusunu yaşadı.  Yeni yıl coşkusunu Kapadokya’da yaşamak isteyen turistler için çeşitli etkinlikler düzenleyen Suhan Otel, O Ses Türkiye yarışmasında adını duyuran Atalay Temiztürk’ün yanı sıra Dilek Alşahan ile 2019 yılına merhaba diyecek. Kapadokya’da yeni yıl coşkusunu yaşamak isteyen yerli ve yabancı turistler Kapadokya’da yeni yıla girmek olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederlerken yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini diledi. Avanos Suhan Operasyon Müdürü Emrah Bıyıklı, “Otelimizde her sene olduğu gibi bu yılda erli ve yabancı turistlerimize hazırlamış olduğumuz etkinlikler hizmet vermekteyiz. Özellikle yerli misafirlerimizin yanı sıra İtalyan ve İspanyol misafirlerimiz Kapadokya’da yeni yıla büyük ilgi gösterdi. Sanatçılarımız ile birlikte bölgemizde yılbaşını coşkuyla kutladık” diye konuştu.
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da yerli ve yabancı turistler yeni yılı coşkuyla karşıladı.

 

Nevşehir’in Avanos ilçesinde yerli ve yabancı turistler yeni yıl coşkusunu yaşadı.  Yeni yıl coşkusunu Kapadokya’da yaşamak isteyen turistler için çeşitli etkinlikler düzenleyen Suhan Otel, O Ses Türkiye yarışmasında adını duyuran Atalay Temiztürk’ün yanı sıra Dilek Alşahan ile 2019 yılına merhaba diyecek. Kapadokya’da yeni yıl coşkusunu yaşamak isteyen yerli ve yabancı turistler Kapadokya’da yeni yıla girmek olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederlerken yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini diledi.

Avanos Suhan Operasyon Müdürü Emrah Bıyıklı, “Otelimizde her sene olduğu gibi bu yılda erli ve yabancı turistlerimize hazırlamış olduğumuz etkinlikler hizmet vermekteyiz. Özellikle yerli misafirlerimizin yanı sıra İtalyan ve İspanyol misafirlerimiz Kapadokya’da yeni yıla büyük ilgi gösterdi. Sanatçılarımız ile birlikte bölgemizde yılbaşını coşkuyla kutladık” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.