Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yerüstü çöp konteynerlerinin dağıtımı yıl sonuna kadar tamamlanacak

BELEDİYELER 26.12.2018 - 15:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yerüstü çöp konteynerlerinin dağıtımı yıl sonuna kadar tamamlanacak

Nevşehir’de yeraltı çöp konteynerlerinin bulunmadığı yerleşim merkezlerimde yer üstü çöp konteynerlerinin konulması çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi.
  Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 22 mahallede katı atıkların toplandığı yeraltı çöp konteynerlerinin bulunmadığı tüm merkezlere yerüstü çöp konteynerlerinin konulmasına yönelik çalışmaları aralıksız sürdürüyor Bu yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan yerüstü çöp konteynerleri ile evsel atıkların çevreye rahatsız edici boyutta bulunmayacak şekilde toplanacağını belirttiler. Yetkililer, yeraltı çöp konteynerleri gibi yer üstü çöp konteynerlerinin de Temizlik Müdürlüğü ekipleri tarafından günlük olarak kontrollerinin yapılacağını belirterek, evsel atıklar konusunda çevre kirliliğinin ve kötü koku gibi halkı rahatsız edecek bir gelişmenin yaşanmamasına özellikle dikkat edileceğini ifade ettiler. Yetkililer yerüstü çöp konteynerlerinin dağıtım çalışmalarının halen devam ettiğini belirterek, bu yıl sonuna kadar yerüstü çöp konteynerinin dağıtımlarının tamamlanacağını ifade ettiler.
Nevşehir’de yeraltı çöp konteynerlerinin bulunmadığı yerleşim merkezlerimde yer üstü çöp konteynerlerinin konulması çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi.

 

Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 22 mahallede katı atıkların toplandığı yeraltı çöp konteynerlerinin bulunmadığı tüm merkezlere yerüstü çöp konteynerlerinin konulmasına yönelik çalışmaları aralıksız sürdürüyor

Bu yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan yerüstü çöp konteynerleri ile evsel atıkların çevreye rahatsız edici boyutta bulunmayacak şekilde toplanacağını belirttiler.

Yetkililer, yeraltı çöp konteynerleri gibi yer üstü çöp konteynerlerinin de Temizlik Müdürlüğü ekipleri tarafından günlük olarak kontrollerinin yapılacağını belirterek, evsel atıklar konusunda çevre kirliliğinin ve kötü koku gibi halkı rahatsız edecek bir gelişmenin yaşanmamasına özellikle dikkat edileceğini ifade ettiler.

Yetkililer yerüstü çöp konteynerlerinin dağıtım çalışmalarının halen devam ettiğini belirterek, bu yıl sonuna kadar yerüstü çöp konteynerinin dağıtımlarının tamamlanacağını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.