MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yetkililerin Duyarsızlığı Bir Öğrenciyi Canından Ediyordu

GÜNCEL 12.04.2018 - 09:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yetkililerin Duyarsızlığı Bir Öğrenciyi Canından Ediyordu

2000 Evler Mahallesi TOKİ Bloklarının bulunduğu Mustafa Paslanmaz Caddesinde meydana gelen kazada bir kız çocuğu ağır yaralandı.
  Semtteki tüm okulların bağlantı noktası olan cadde hiçbir kasis veya ışık bulunmaması, araçlarında çok hızlı geçiş yapmaları nedeniyle öğrenciler için oluşan risk, bu sabah kazaya dönüştü. Sabah saatlerinde Mustafa Paslanmaz Caddesinde hızla ilerleyen araç, karşıya geçmeye çalışan TOKİ 125. Yıl Ortaokulu 6. Sınıf öğrenicisi 11 yaşındaki Nehir İşler’e çarptı. İlk yardımı vatandaşlar yaparken, yol bir süre trafiğe kapalı kaldı. Olay yerine gelen ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan öğrencinin vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi. Daha önce basın mensuplarınca defalarca haber yapılarak uyarılan, ancak tüm ikazlara rağmen yetkililerin umursamazlığı bir çocuğun ağır yaralanmasına neden oldu.   Kazanın ardından Okul Müdürü İbrahim Palancı da olay yerine gelerek öğrencisine destek olmaya çalıştı. Yerlere saçılan defter ve kitaplar vatandaşlarca toplanıp ambulansa konuldu.   Mahalle sakinlerinden Mehmet Solak, “Mahallede yaşayan yüzlerce çocuk okullarına gitmek için buradan karşıya geçmek zorunda. Ama ne kasis var ne de başka bir tedbir. Belediyeyi defalarca aradım ama hiçbir ilgilenen olmadı” dedi. Hüseyin Arıkan ise “Buraya kasis yapılsın diye belediyeyi arıyoruz. Emniyete söyleyin diyorlar. Emniyeti arıyoruz, belediye ilgileniyor diyorlar. Bizim evlatlarımızın canı bu kadar mı ucuz. Bize gelecek olan bu ilgisiz yetkililerin başına gelsin” şeklinde konuştu.  
2000 Evler Mahallesi TOKİ Bloklarının bulunduğu Mustafa Paslanmaz Caddesinde meydana gelen kazada bir kız çocuğu ağır yaralandı.

 

Semtteki tüm okulların bağlantı noktası olan cadde hiçbir kasis veya ışık bulunmaması, araçlarında çok hızlı geçiş yapmaları nedeniyle öğrenciler için oluşan risk, bu sabah kazaya dönüştü.

Sabah saatlerinde Mustafa Paslanmaz Caddesinde hızla ilerleyen araç, karşıya geçmeye çalışan TOKİ 125. Yıl Ortaokulu 6. Sınıf öğrenicisi 11 yaşındaki Nehir İşler’e çarptı.

İlk yardımı vatandaşlar yaparken, yol bir süre trafiğe kapalı kaldı. Olay yerine gelen ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan öğrencinin vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi. Daha önce basın mensuplarınca defalarca haber yapılarak uyarılan, ancak tüm ikazlara rağmen yetkililerin umursamazlığı bir çocuğun ağır yaralanmasına neden oldu.

 

Kazanın ardından Okul Müdürü İbrahim Palancı da olay yerine gelerek öğrencisine destek olmaya çalıştı. Yerlere saçılan defter ve kitaplar vatandaşlarca toplanıp ambulansa konuldu.

 

Mahalle sakinlerinden Mehmet Solak, “Mahallede yaşayan yüzlerce çocuk okullarına gitmek için buradan karşıya geçmek zorunda. Ama ne kasis var ne de başka bir tedbir. Belediyeyi defalarca aradım ama hiçbir ilgilenen olmadı” dedi. Hüseyin Arıkan ise “Buraya kasis yapılsın diye belediyeyi arıyoruz. Emniyete söyleyin diyorlar. Emniyeti arıyoruz, belediye ilgileniyor diyorlar. Bizim evlatlarımızın canı bu kadar mı ucuz. Bize gelecek olan bu ilgisiz yetkililerin başına gelsin” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.