MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yıl sonu sergilerinin şeklide değişti

NEVŞEHİR 20.11.2020 - 15:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yıl sonu sergilerinin şeklide değişti

Salgın eğitim kurumlarının yıl sonu sergilerini de etkiledi. Artık bu tür sergiler dijital ortamda yapılıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Salgın eğitim kurumlarının yıl sonu sergilerini de etkiledi. Artık bu tür sergiler dijital ortamda yapılıyor.     Avanos halk eğitim merkezinde Covid-19 salgını nedeniyle 2019-2020 eğitim –öğretim yılında kursları tamamlanamadı ve yıl sonu sergisi de yapılamadı. Bu sebepten yıl içinde yapılan ürünlerden bir seçki hazırlayarak yıl sonu sergisi sanal ortama taşındı.    Bu öğretim yılında, sergilenen ve sergilenemeyen bütün ürünlerin hazırlanmasına katkı veren öğretmen ve kursiyerlere teşekkür edildi.  
Salgın eğitim kurumlarının yıl sonu sergilerini de etkiledi. Artık bu tür sergiler dijital ortamda yapılıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Salgın eğitim kurumlarının yıl sonu sergilerini de etkiledi. Artık bu tür sergiler dijital ortamda yapılıyor.  

 

Avanos halk eğitim merkezinde Covid-19 salgını nedeniyle 2019-2020 eğitim –öğretim yılında kursları tamamlanamadı ve yıl sonu sergisi de yapılamadı. Bu sebepten yıl içinde yapılan ürünlerden bir seçki hazırlayarak yıl sonu sergisi sanal ortama taşındı. 

 

Bu öğretim yılında, sergilenen ve sergilenemeyen bütün ürünlerin hazırlanmasına katkı veren öğretmen ve kursiyerlere teşekkür edildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.