MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yıldız Arazi Tahribatının Dengelenmesi Çalıştayına Katıldı

BELEDİYELER 30.03.2017 - 07:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yıldız Arazi Tahribatının Dengelenmesi Çalıştayına Katıldı

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız arazi tahribatının dengelenmesi çalıştayına katıldı.
  Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele (ÇEM) Genel Müdürlüğü tarafından Ürgüp'te düzenlenen arazi tahribatının dengelenmesi çalıştayına katıldı.    Açılış Konuşmasında Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Ürgüp'te binlerce fidanı toprakla buluşturduklarını ifade eden Başkan Yıldız, Bölge hakkında katılımcıları bilgilendirdikren sonra "Çalıştay için Ürgüp'ü seçtiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.   Ürgüp Perissia Otelde düzenlenen "Arazi tahribatının dengelenmesi" çalıştayının açılış toplantısına Çölleşme ve Erozyonla Mücadele (ÇEM) Genel Müdürü Hanifi Avcı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Akademisyenler, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve Kurum personeli katıldı.    Arazi tahribatının dengelenmesi çalıştayı 31 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız arazi tahribatının dengelenmesi çalıştayına katıldı.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele (ÇEM) Genel Müdürlüğü tarafından Ürgüp'te düzenlenen arazi tahribatının dengelenmesi çalıştayına katıldı.

 

 Açılış Konuşmasında Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Ürgüp'te binlerce fidanı toprakla buluşturduklarını ifade eden Başkan Yıldız, Bölge hakkında katılımcıları bilgilendirdikren sonra "Çalıştay için Ürgüp'ü seçtiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

 

Ürgüp Perissia Otelde düzenlenen "Arazi tahribatının dengelenmesi" çalıştayının açılış toplantısına Çölleşme ve Erozyonla Mücadele (ÇEM) Genel Müdürü Hanifi Avcı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Akademisyenler, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve Kurum personeli katıldı.

 

 Arazi tahribatının dengelenmesi çalıştayı 31 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.