Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yıldız, Belediye Personelleriyle İftarda Biraraya Geldi

BELEDİYELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2015 - 01:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yıldız, Belediye Personelleriyle İftarda Biraraya Geldi

Her yıl ramazan ayında olduğu gibi bu yılda Belediye personeliyle düzenlenen iftara katılan Belediye Başkanı Fahri Yıldız, tüm belediye personelinin ramazan ayını tebrik etti. Ürgüp Turgut Özal Kültür Merkezinde düzenlenen iftar programında Belediye Başkanı Yıldız “ Düzenlemiş oluğumuz bu temek programı bahane idi, amacımız bir araya gelmekti ve bunu başardık. Hepinizin evinde mutlaka yemek var ama dostlarla yemek yemek hem daha bereketli hem daha da sevap hem de birliktelik ve beraberliğe güç katan bir olay, bunu yapmak istedik ve başardık. Bu organizede emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum dedi. Belediye Turgut Özal kültür merkezinde düzenlenen iftara Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın yanı sıra Kaymakam Alper Balcı, Hak­İş Konfederasyonu İl Temsilcisi Halil Özdemir, Ürgüp Belediyesi personeli ve aileleri katıldı.  

Her yıl ramazan ayında olduğu gibi bu yılda Belediye personeliyle düzenlenen iftara katılan Belediye Başkanı Fahri Yıldız, tüm belediye personelinin ramazan ayını tebrik etti.
Ürgüp Turgut Özal Kültür Merkezinde düzenlenen iftar programında Belediye Başkanı Yıldız “ Düzenlemiş oluğumuz bu temek programı bahane idi, amacımız bir araya gelmekti ve bunu başardık. Hepinizin evinde mutlaka yemek var ama dostlarla yemek yemek hem daha bereketli hem daha da sevap hem de birliktelik ve beraberliğe güç katan bir olay, bunu yapmak istedik ve başardık. Bu organizede emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum dedi.
Belediye Turgut Özal kültür merkezinde düzenlenen iftara Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın yanı sıra Kaymakam Alper Balcı, Hak­İş Konfederasyonu İl Temsilcisi Halil Özdemir, Ürgüp Belediyesi personeli ve aileleri katıldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.