MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yılın ilk üç ayında esnaf 32 Milyon TL kredi kullandı

NEVŞEHİR 08.04.2021 - 12:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yılın ilk üç ayında esnaf 32 Milyon TL kredi kullandı

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi esnaf sanatkara kredi kullandırmaya devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi esnaf sanatkara kredi kullandırmaya devam ediyor. Yılın ilk üç ayında geçen yılın aynı dönemine oranla 10 Milyon TL daha fazla kredi imkanı tanındı.     Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay, bu yılın Ocak - Şubat - Mart döneminde esnaf ve sanatkara 32 Milyon 300 bin TL kredi kullandırıldığına dikkat çekerken, geçen yılın aynı döneminde esnaf ve sanatkara 22 Milyon 500 TL kredi imkanı tanındığını belirtti.  
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi esnaf sanatkara kredi kullandırmaya devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi esnaf sanatkara kredi kullandırmaya devam ediyor. Yılın ilk üç ayında geçen yılın aynı dönemine oranla 10 Milyon TL daha fazla kredi imkanı tanındı.  

 

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay, bu yılın Ocak - Şubat - Mart döneminde esnaf ve sanatkara 32 Milyon 300 bin TL kredi kullandırıldığına dikkat çekerken, geçen yılın aynı döneminde esnaf ve sanatkara 22 Milyon 500 TL kredi imkanı tanındığını belirtti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.