MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yılmadan, yorulmadan çalışacağız

SİYASET 13.07.2020 - 12:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yılmadan, yorulmadan çalışacağız

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, AK Partinin artık yorulduğunu, yıprandığını belirtirken, İYİ Partinin ülkenin istihdamını ve gelirlerini artırıcı projelere imza atacağını dile getirdi.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, AK Partinin artık yorulduğunu, yıprandığını belirtirken, İYİ Partinin ülkenin istihdamını ve gelirlerini artırıcı projelere imza atacağını dile getirdi.   AK Partinin ülkenin imkanlarını hep inşaatlara harcadığını da söyleyen Başkan Ay, "AK Parti artık yoruldu, yıprandı. Toki gibi, pek çok, yollar, okullar, adliyeler yaptı. Ülkenin bütün kaynaklarını inşaatlara harcadı. Adliye yaptılar içerisinde maalesef  içerisinde adalet yok, okullar yaptı içerisinde eğitim yok. İYİ Parti ülkenin sanayisini, iş istihdamını güçlendirecek. Türkiye'nin gelirlerini artıracak projeler yapacak. AKP'nın savıp savurduğu kaynaklarını ülkenin ihtiyaçlarına yönlendirecek. İYİ Parti Nevşehir'in çok kısa sürede birinci partisi olacak. Bizde bu amaçla çalışacağız. Yılmadan ve yorulmadan çalışacağız" ifadelerinde bulundu.
İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, AK Partinin artık yorulduğunu, yıprandığını belirtirken, İYİ Partinin ülkenin istihdamını ve gelirlerini artırıcı projelere imza atacağını dile getirdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, AK Partinin artık yorulduğunu, yıprandığını belirtirken, İYİ Partinin ülkenin istihdamını ve gelirlerini artırıcı projelere imza atacağını dile getirdi.

 

AK Partinin ülkenin imkanlarını hep inşaatlara harcadığını da söyleyen Başkan Ay, "AK Parti artık yoruldu, yıprandı. Toki gibi, pek çok, yollar, okullar, adliyeler yaptı. Ülkenin bütün kaynaklarını inşaatlara harcadı. Adliye yaptılar içerisinde maalesef  içerisinde adalet yok, okullar yaptı içerisinde eğitim yok. İYİ Parti ülkenin sanayisini, iş istihdamını güçlendirecek. Türkiye'nin gelirlerini artıracak projeler yapacak. AKP'nın savıp savurduğu kaynaklarını ülkenin ihtiyaçlarına yönlendirecek. İYİ Parti Nevşehir'in çok kısa sürede birinci partisi olacak. Bizde bu amaçla çalışacağız. Yılmadan ve yorulmadan çalışacağız" ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.