MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yine Trafik Kazası, 1 Kişi Yaralı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2014 - 10:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yine Trafik Kazası, 1 Kişi Yaralı

Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Gümüşkent kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Kaza dün sabah Gümüşkent kavşağında meydana geldi. 50 NH 341 plakalı araç henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak takla attı. Kazada bir kişi araç içerisine sıkışması nedeniyle Nevşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonrasında sıkıştığı araç içerisinden çıkartılan şahıs Nevşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Gümüşkent kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı.

Kaza dün sabah Gümüşkent kavşağında meydana geldi. 50 NH 341 plakalı araç henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak takla attı. Kazada bir kişi araç içerisine sıkışması nedeniyle Nevşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonrasında sıkıştığı araç içerisinden çıkartılan şahıs Nevşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.