Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

YKS'de sosyal mesafe düzensizliği

EĞİTİM 29.06.2020 - 09:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

YKS'de sosyal mesafe düzensizliği

Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir'de de hafta sonu, iki gün boyunca YKS sınavı heyecanı vardı.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir'de de hafta sonu, iki gün boyunca YKS sınavı heyecanı vardı.   Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere iki gün düzenlenen sınava binlerce öğrenci Üniversite kapılarını aralamak, geleceklerine yön vermek için sınava girdiler.   Sınav salonlarına maske ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak öğrenciler sınav salonlarında ter dökerken, okul bahçelerinin dışında da Veliler heyecanlı bir bekleyiş içerisindeydi. Ancak sosyal mesafe konusunda öğrenci velilerinin genel itibariyle sınıfta kaldıkları görüldü.
Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir'de de hafta sonu, iki gün boyunca YKS sınavı heyecanı vardı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir'de de hafta sonu, iki gün boyunca YKS sınavı heyecanı vardı.

 

Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere iki gün düzenlenen sınava binlerce öğrenci Üniversite kapılarını aralamak, geleceklerine yön vermek için sınava girdiler.

 

Sınav salonlarına maske ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak öğrenciler sınav salonlarında ter dökerken, okul bahçelerinin dışında da Veliler heyecanlı bir bekleyiş içerisindeydi. Ancak sosyal mesafe konusunda öğrenci velilerinin genel itibariyle sınıfta kaldıkları görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.