Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

YKS sonuçları açıklandı

EĞİTİM 17.07.2019 - 09:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

YKS sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2019-YKS) sonuçlarının açıklandığını bildirdi.
  Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2019-YKS) sonuçlarının açıklandığını bildirdi. Adaylar sonuçları sonuc.osym.gov.tr adresinden sorgulayabilecekler.   ÖSYM BAŞKANI YKS SONUÇLARININ AÇIKLANDIĞINI TWITTER'DAN DUYURDU   Aygün, kişisel Twitter hesabından 15-16 Haziran'da uygulanan 2019-YKS'ye yönelik paylaşımda bulundu.    "SONUÇLAR TÜM ADAYLARIMIZA VE AİLELERİNE HAYIRLI OLSUN"   ÖSYM Başkanı Aygün, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:   "12 Şubat günü başvuruların alınmasıyla başlayan YKS-2019 süreci, 15-16 Haziran'da sınavların uygulanmasının ardından şu an itibarıyla sonuç açıklanması ile devam ediyor. Adaylarımız sonuçlarını 'https://sonuc.osym.gov.tr' sayfamızdan öğrenebilirler. Sonuçların tüm adaylarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını temenni ederim."   SONUÇLAR TC KİMLİK NUMARASI VE ŞİFREYLE SORGULANABİLECEK   ÖSYM tarafından 2019-YKS'ye yönelik değerlendirme işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte adaylar, sınav sonuçlarına söz konusu adresten TC kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecek.   ÜNİVERSİTE TERCİH TARİHLERİ   Adaylar üniversite tercihlerini de 23-29 Temmuz tarihleri arasında yapacaklar.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2019-YKS) sonuçlarının açıklandığını bildirdi.

 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2019-YKS) sonuçlarının açıklandığını bildirdi. Adaylar sonuçları sonuc.osym.gov.tr adresinden sorgulayabilecekler.

 

ÖSYM BAŞKANI YKS SONUÇLARININ AÇIKLANDIĞINI TWITTER'DAN DUYURDU

 

Aygün, kişisel Twitter hesabından 15-16 Haziran'da uygulanan 2019-YKS'ye yönelik paylaşımda bulundu. 

 

"SONUÇLAR TÜM ADAYLARIMIZA VE AİLELERİNE HAYIRLI OLSUN"

 

ÖSYM Başkanı Aygün, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 

"12 Şubat günü başvuruların alınmasıyla başlayan YKS-2019 süreci, 15-16 Haziran'da sınavların uygulanmasının ardından şu an itibarıyla sonuç açıklanması ile devam ediyor. Adaylarımız sonuçlarını 'https://sonuc.osym.gov.tr' sayfamızdan öğrenebilirler. Sonuçların tüm adaylarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını temenni ederim."

 

SONUÇLAR TC KİMLİK NUMARASI VE ŞİFREYLE SORGULANABİLECEK

 

ÖSYM tarafından 2019-YKS'ye yönelik değerlendirme işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte adaylar, sınav sonuçlarına söz konusu adresten TC kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecek.

 

ÜNİVERSİTE TERCİH TARİHLERİ

 

Adaylar üniversite tercihlerini de 23-29 Temmuz tarihleri arasında yapacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.