Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

YÖK üyesinden Başkan Özmen’e ziyaret

NEVŞEHİR 11.07.2019 - 13:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

YÖK üyesinden Başkan Özmen’e ziyaret

YÖK Üyesi İrfan Aslan ve beraberindeki çalışma arkadaşları Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen’i oda başkanlığında ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) YÖK Üyesi İrfan Aslan ve beraberindeki çalışma arkadaşları Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen’i oda başkanlığında ziyaret etti.  Aslan ve çalışma arkadaşlarına Türkiye’nin en modern pazaryerindeki çalışmaları hakkında bilgilerde aktaran Pazarcılar Odası Başkanı Özmen, “YÖK üyesi değerli hocam Prof. Dr. Sayın İrfan Aslan ve çalışma arkadaşları Nevşehir ziyaretlerinde bizlerde unutmamışlar. Camiam ve şahsım adına teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.
YÖK Üyesi İrfan Aslan ve beraberindeki çalışma arkadaşları Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen’i oda başkanlığında ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) YÖK Üyesi İrfan Aslan ve beraberindeki çalışma arkadaşları Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen’i oda başkanlığında ziyaret etti. 


Aslan ve çalışma arkadaşlarına Türkiye’nin en modern pazaryerindeki çalışmaları hakkında bilgilerde aktaran Pazarcılar Odası Başkanı Özmen, “YÖK üyesi değerli hocam Prof. Dr. Sayın İrfan Aslan ve çalışma arkadaşları Nevşehir ziyaretlerinde bizlerde unutmamışlar. Camiam ve şahsım adına teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.