Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

YRP 1. Olağan büyük kongreye hazırlanıyor

SİYASET 14.11.2019 - 11:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

YRP 1. Olağan büyük kongreye hazırlanıyor

Fatih Erbakan’ın genel başkanlığını yaptığı Yeniden Refah Partisinde 1. Olağan büyük kongre hafta sonunda yapılacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Fatih Erbakan’ın genel başkanlığını yaptığı Yeniden Refah Partisinde 1. Olağan büyük kongre hafta sonunda yapılacak.   17 Kasım Pazar günü “Burada Gelecek Var” sloganıyla yapılacak olan büyük kongreye Nevşehir’den katılmak isteyenlerin İl Başkanlığına başvuruda bulunması istendi.   Ankara Spor Salonunda saat 09.00’da başlayacak olan büyük kongre için Yeniden Refah Partisi İl ve merkez ilçe başkanlığınca yaklaşık 4 otobüs partili başkente taşınacak.
Fatih Erbakan’ın genel başkanlığını yaptığı Yeniden Refah Partisinde 1. Olağan büyük kongre hafta sonunda yapılacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Fatih Erbakan’ın genel başkanlığını yaptığı Yeniden Refah Partisinde 1. Olağan büyük kongre hafta sonunda yapılacak.

 

17 Kasım Pazar günü “Burada Gelecek Var” sloganıyla yapılacak olan büyük kongreye Nevşehir’den katılmak isteyenlerin İl Başkanlığına başvuruda bulunması istendi.

 

Ankara Spor Salonunda saat 09.00’da başlayacak olan büyük kongre için Yeniden Refah Partisi İl ve merkez ilçe başkanlığınca yaklaşık 4 otobüs partili başkente taşınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.