MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

YRP’de büyük kongre coşkusu yaşandı

SİYASET 18.11.2019 - 14:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

YRP’de büyük kongre coşkusu yaşandı

Yeniden Refah Partisinde 1. Olağan büyük kongre hafta sonunda yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisinde 1. Olağan büyük kongre hafta sonunda yapıldı.   Nevşehir’den 200’ün üzerinde partilinin katılımının sağlandığı büyük kongreye İl Başkanı Abdulgani Altınışık, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.   Kongreye katılmak isteyenleri otobüslerle Ankara Spor Salonuna taşıyan Yeniden Refah Partisi Nevşehir İl Başkanı Abdulgani Altınışık, “Milli Görüşün Merhum Lideri Sayın Necmettin Erbakan’ın oğlu, Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın ve binlerce partilimizin katılımıyla gerçekleştirilen 1. Olağan büyük kongremiz beklediğimizin üzerine bir katılımla, büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi. Kongremizle birlikte Partimizin genel merkez yönetimi de yeniden düzenlendi. Büyük bir heyecan içerisinde yer almaktan büyük bir gurur ve onur duyduğumuz büyük kongremizin Ülkemize, tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Nevşehir’den otobüslerle, özel araçlarıyla kongremize katılan tüm Partililerimize de teşekkür ediyorum” dedi.      
Yeniden Refah Partisinde 1. Olağan büyük kongre hafta sonunda yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisinde 1. Olağan büyük kongre hafta sonunda yapıldı.

 

Nevşehir’den 200’ün üzerinde partilinin katılımının sağlandığı büyük kongreye İl Başkanı Abdulgani Altınışık, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.

 

Kongreye katılmak isteyenleri otobüslerle Ankara Spor Salonuna taşıyan Yeniden Refah Partisi Nevşehir İl Başkanı Abdulgani Altınışık, “Milli Görüşün Merhum Lideri Sayın Necmettin Erbakan’ın oğlu, Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın ve binlerce partilimizin katılımıyla gerçekleştirilen 1. Olağan büyük kongremiz beklediğimizin üzerine bir katılımla, büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi. Kongremizle birlikte Partimizin genel merkez yönetimi de yeniden düzenlendi. Büyük bir heyecan içerisinde yer almaktan büyük bir gurur ve onur duyduğumuz büyük kongremizin Ülkemize, tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Nevşehir’den otobüslerle, özel araçlarıyla kongremize katılan tüm Partililerimize de teşekkür ediyorum” dedi.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.