MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

YRP’de il kongresi 12 Ekim’de

SİYASET 04.10.2019 - 14:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

YRP’de il kongresi 12 Ekim’de

Yeniden Refah Partisinde olağan genel kurul takvimi işlemeye devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisinde olağan genel kurul takvimi işlemeye devam ediyor.   İl Başkanlığı görevine geldiği ilk günden itibaren il, merkez ilçe ve ilçelerde güçlü bir teşkilatlanma yapısı kurmaya gayret eden İl Başkanı Abdulgani Altınışık, 12 Ekim Cumartesi günü Nevşehir Ticaret Borsası konferans salonunda gerçekleştirilecek olan il kongresinde şu ana kadar yaptığı çalışmaların meyvesini de toplamaya hazırlanıyor.   Saat 18.00’da başlayacak olan il kongresine başka bir adayın ve listesinin çıkıp çıkmayacağı ise belirsizliğini koruyor.
Yeniden Refah Partisinde olağan genel kurul takvimi işlemeye devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisinde olağan genel kurul takvimi işlemeye devam ediyor.

 

İl Başkanlığı görevine geldiği ilk günden itibaren il, merkez ilçe ve ilçelerde güçlü bir teşkilatlanma yapısı kurmaya gayret eden İl Başkanı Abdulgani Altınışık, 12 Ekim Cumartesi günü Nevşehir Ticaret Borsası konferans salonunda gerçekleştirilecek olan il kongresinde şu ana kadar yaptığı çalışmaların meyvesini de toplamaya hazırlanıyor.

 

Saat 18.00’da başlayacak olan il kongresine başka bir adayın ve listesinin çıkıp çıkmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.