MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

YRP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir'e geliyor

SİYASET 26.11.2021 - 11:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

YRP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir'e geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayrak Sakartepe ve beraberindeki heyet Nevşehir'de esnaf, STK ve ilçe ziyaretlerinde bulunacak.
    NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayrak Sakartepe ve beraberindeki heyet Nevşehir'de esnaf, STK ve ilçe ziyaretlerinde bulunacak.     YRP İl Başkanı Abdulgani Altınışık, Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe ve MYK Üyesi Zübeyir Bozkurt'un da aralarında bulunduğu heyetin 27 Kasım Cumartesi günü sabah saatlerinde Parti il başkanlığında bir basın toplantısı düzenleyerek ülke gündemine dair değerlendirmelerinde bulunacaklarını belirtti.    Saat 10.30' da düzenlenecek olan basın toplantısının ardından YRP Genel Başkanı Sakartepe, MYK Üyesi Bozkurt, İl Başkanı Altınışık ve Parti yöneticileri esnaf ziyaretlerinde bulunacaklar. Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanlığını da ziyaret edecek olan heyet daha sonra Nevşehir Sanayisinde sanayici esnaflarını da ziyaret ederek sorunlarını dinleyecekler.  
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayrak Sakartepe ve beraberindeki heyet Nevşehir'de esnaf, STK ve ilçe ziyaretlerinde bulunacak.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayrak Sakartepe ve beraberindeki heyet Nevşehir'de esnaf, STK ve ilçe ziyaretlerinde bulunacak.  

 

YRP İl Başkanı Abdulgani Altınışık, Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe ve MYK Üyesi Zübeyir Bozkurt'un da aralarında bulunduğu heyetin 27 Kasım Cumartesi günü sabah saatlerinde Parti il başkanlığında bir basın toplantısı düzenleyerek ülke gündemine dair değerlendirmelerinde bulunacaklarını belirtti. 

 

Saat 10.30' da düzenlenecek olan basın toplantısının ardından YRP Genel Başkanı Sakartepe, MYK Üyesi Bozkurt, İl Başkanı Altınışık ve Parti yöneticileri esnaf ziyaretlerinde bulunacaklar. Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanlığını da ziyaret edecek olan heyet daha sonra Nevşehir Sanayisinde sanayici esnaflarını da ziyaret ederek sorunlarını dinleyecekler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.