Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yücel Menekşe, Kardelen Ailesi İle İftarda Bir Araya Geldi

EĞİTİM 31.05.2018 - 11:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yücel Menekşe, Kardelen Ailesi İle İftarda Bir Araya Geldi

Kardelen Eğitim Kurumları idareci, öğretmen, personel ve yönetim kurulu iftar yemeğinde bir araya geldi.
  Her yıl geleneksel olarak yapılan iftar yemeği buluşması bu yılda büyüyen ve güçlenen Kardelen Ailesi ile tekrar edildi. Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti 27.Dönem Milletvekili adayı Yücel Menekşe, 24.Dönem milletvekili Ahmet Erdal Feralan, yönetim kurulu üyeleri, idareci, öğretmen, personel ve ailelerinin yer aldığı iftar yemeğinde neşeli ve huzur dolu anlar yaşandı.   Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Ak Parti Milletvekili Adayı Yücel Menekşe yemek sonrasında yaptığı konuşmasında: ‘’Böyle güzel ve mübarek bir ayda sizlerle kocaman bir aile olarak aynı sofrada yer almanın mutluluğunu yaşıyorum. Böylesine büyük bir ailede yer almanın ve sizleri burada görmenin mutluluğuyla hepinize teşekkür ediyorum’’ dedi.   Kardelen Eğitim Kurumları olarak geleneksel iftar yemeği programına katılan değerli misafirlerimize teşekkür ediyoruz.
Kardelen Eğitim Kurumları idareci, öğretmen, personel ve yönetim kurulu iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Her yıl geleneksel olarak yapılan iftar yemeği buluşması bu yılda büyüyen ve güçlenen Kardelen Ailesi ile tekrar edildi. Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti 27.Dönem Milletvekili adayı Yücel Menekşe, 24.Dönem milletvekili Ahmet Erdal Feralan, yönetim kurulu üyeleri, idareci, öğretmen, personel ve ailelerinin yer aldığı iftar yemeğinde neşeli ve huzur dolu anlar yaşandı.

 

Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Ak Parti Milletvekili Adayı Yücel Menekşe yemek sonrasında yaptığı konuşmasında: ‘’Böyle güzel ve mübarek bir ayda sizlerle kocaman bir aile olarak aynı sofrada yer almanın mutluluğunu yaşıyorum. Böylesine büyük bir ailede yer almanın ve sizleri burada görmenin mutluluğuyla hepinize teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Kardelen Eğitim Kurumları olarak geleneksel iftar yemeği programına katılan değerli misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.