Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yurdum Spor Yapıyor Toplantısı Yapıldı

SPOR 22.11.2017 - 07:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yurdum Spor Yapıyor Toplantısı Yapıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kredi Yurtlar Kurumu tarafından ortaklaşa yürütülen projenin toplantısı yapıldı.
   Gençlik ve Spor Bakanlığımızca yurtlarımızda kalan öğrencilere yönelik olarak başlatılan Yurdum Spor Yapıyor projemiz kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve  Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mehmet Sürücü Başkanlığında; Şube Müdürleri, Yurt Müdürleri ve İlçe Müdürlerinin katılımı ile 2017 Yılı değerlendirme 2018 yılı planlama toplantısı gerçekleştirildi.   Yurtlarda kalan öğrencilere hem sosyal hem de spor alanında  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz imkanlarından yararlanmaları için KYK yurtlarımızda tanıtımlarımız yapılmaya devam edecek olup, ayrıca yurtlar arası spor müsabakaları  organize edilmesi, gençlik merkezlerimizdeki atölye faaliyetlerimizden ve spor kompleksimizdeki antrenmanlarımızdan yararlanarak sosyal ve sportif alanda daha aktif ve verimli olmaları için çalışmalarımız planlanmıştır.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kredi Yurtlar Kurumu tarafından ortaklaşa yürütülen projenin toplantısı yapıldı.

 

 Gençlik ve Spor Bakanlığımızca yurtlarımızda kalan öğrencilere yönelik olarak başlatılan Yurdum Spor Yapıyor projemiz kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve  Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mehmet Sürücü Başkanlığında; Şube Müdürleri, Yurt Müdürleri ve İlçe Müdürlerinin katılımı ile 2017 Yılı değerlendirme 2018 yılı planlama toplantısı gerçekleştirildi.

 

Yurtlarda kalan öğrencilere hem sosyal hem de spor alanında  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz imkanlarından yararlanmaları için KYK yurtlarımızda tanıtımlarımız yapılmaya devam edecek olup, ayrıca yurtlar arası spor müsabakaları  organize edilmesi, gençlik merkezlerimizdeki atölye faaliyetlerimizden ve spor kompleksimizdeki antrenmanlarımızdan yararlanarak sosyal ve sportif alanda daha aktif ve verimli olmaları için çalışmalarımız planlanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.