MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yurt çapından ilgi görmeye devam ediyor

NEVŞEHİR 04.09.2020 - 12:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yurt çapından ilgi görmeye devam ediyor

Nevşehir Ticaret Borsası bünyesinde faaliyetini sürdüren gıda tahlil laboratuvarı yılın geride kalan 8 aylık bölümünde yine yurt çapından ilgi görmeye devam etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret Borsası bünyesinde faaliyetini sürdüren gıda tahlil laboratuvarı yılın geride kalan 8 aylık bölümünde yine yurt çapından ilgi görmeye devam etti.     Toprak analizlerinin daha çok göze çarptığı Nevşehir Ticaret Borsası Gıda Tahlil Laboratuvarına 8 aylık süreçte bölge illerinden ve yurdun değişik yörelerinden numunelerin getirilmeye devam ettiğini söyleyen Laboratuvar sorumlusu, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2020 yılında da laboratuvarın modern donanımı ile ülke genelinden ilgi görmeyi sürdürdüğüne dikkat çektiler.     Söz konusu laboratuvar Türkiye genelinde olduğu gibi yöremizde de çiftçilerin analizlerle birlikte doğru bir ekim yapabilme ve daha kaliteli ürün elde edebilmelerine zemin hazırlıyor.   
Nevşehir Ticaret Borsası bünyesinde faaliyetini sürdüren gıda tahlil laboratuvarı yılın geride kalan 8 aylık bölümünde yine yurt çapından ilgi görmeye devam etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret Borsası bünyesinde faaliyetini sürdüren gıda tahlil laboratuvarı yılın geride kalan 8 aylık bölümünde yine yurt çapından ilgi görmeye devam etti.  

 

Toprak analizlerinin daha çok göze çarptığı Nevşehir Ticaret Borsası Gıda Tahlil Laboratuvarına 8 aylık süreçte bölge illerinden ve yurdun değişik yörelerinden numunelerin getirilmeye devam ettiğini söyleyen Laboratuvar sorumlusu, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2020 yılında da laboratuvarın modern donanımı ile ülke genelinden ilgi görmeyi sürdürdüğüne dikkat çektiler.  

 

Söz konusu laboratuvar Türkiye genelinde olduğu gibi yöremizde de çiftçilerin analizlerle birlikte doğru bir ekim yapabilme ve daha kaliteli ürün elde edebilmelerine zemin hazırlıyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.