Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yuva Köyü'nde Abalıoğlu Konseri İptal Edildi

KÜLTÜR-SANAT 26.06.2017 - 11:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yuva Köyü'nde Abalıoğlu Konseri İptal Edildi

Acıgöl ilçesi Yuva köyü'nde 27 Haziran Salı günü Kamil Abalıoğlu,Meltem Sertkaya ve Orhan Aykut konseri iptal edildi.
Acıgöl ilçesi Yuva köyü'nde 27 Haziran Salı günü Kamil Abalıoğlu,Meltem Sertkaya ve Orhan Aykut halk  konseri iptal edildi. Yuva köyü muhtarı Hasan Kaymak Yaptığı açıklamada köyümüz sakinlerinden Ali Yiğitgulsu'nun eşinin vefatından dolayı konseri iptal ettik hanım kardeşime Allah'tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum dedi.
Acıgöl ilçesi Yuva köyü'nde 27 Haziran Salı günü Kamil Abalıoğlu,Meltem Sertkaya ve Orhan Aykut konseri iptal edildi.

Acıgöl ilçesi Yuva köyü'nde 27 Haziran Salı günü Kamil Abalıoğlu,Meltem Sertkaya ve Orhan Aykut halk  konseri iptal edildi.

Yuva köyü muhtarı Hasan Kaymak Yaptığı açıklamada köyümüz sakinlerinden Ali Yiğitgulsu'nun eşinin vefatından dolayı konseri iptal ettik hanım kardeşime Allah'tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.