Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yüz yüze olmasa da gönül gönüle

SİYASET 15.12.2020 - 13:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yüz yüze olmasa da gönül gönüle

AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar başkanlığında il ve ilçe yönetim kurulu toplantıları video konferans sistemiyle yapılmaya devam ediliyor.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar başkanlığında il ve ilçe yönetim kurulu toplantıları video konferans sistemiyle yapılmaya devam ediliyor.    AK Parti haftalık olağan toplantısına İl Başkanı M. Rauf Yanar başkanlık ederken,  Belediye Başkanı Rasim Arı, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan da toplantıya katıldılar.     İl ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla düzenlenen video konferans toplantısında son siyasi gelişmelerde değerlendirildi.    
AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar başkanlığında il ve ilçe yönetim kurulu toplantıları video konferans sistemiyle yapılmaya devam ediliyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar başkanlığında il ve ilçe yönetim kurulu toplantıları video konferans sistemiyle yapılmaya devam ediliyor. 

 

AK Parti haftalık olağan toplantısına İl Başkanı M. Rauf Yanar başkanlık ederken,  Belediye Başkanı Rasim Arı, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan da toplantıya katıldılar.  

 

İl ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla düzenlenen video konferans toplantısında son siyasi gelişmelerde değerlendirildi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.