Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Zeytin Dalı Harekatı, Nevşehir'de Kan Bağışını Artırdı

GÜNCEL 26.02.2018 - 12:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Zeytin Dalı Harekatı, Nevşehir'de Kan Bağışını Artırdı

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı sonrasında Nevşehir’de vatandaşların Türk Kızılay’ı tarafından yapılan kan bağış kampanyalarına olan ilgisini artırdı.
  TSK tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı sonrasında Nevşehir’de sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar Afrin’e operasyonuna katılan Mehmetçiğe destek vermek amacıyla kan bağışında bulunuyor. Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen 2018 yılının ilk iki ayında 3 bin 450 ünite kan bağışı toplandığını ifade ederken nüfusa oranla Türkiye’de ilk sırada yer alıyoruz dedi. Gülen, “Nevşehir Kızılay’ı olarak kan bağışı noktasında kan bağış kampanyalarımız oldukça güzel gidiyor. Nevşehir halkımız kan bağışına teveccüh göstermektedir. Geçtiğimiz yıllara göre bu yılın ilk iki ayında çok büyük bir kan bağışı var. Şuana kadar 3 bin 450 ünite kan bağışı aldık. Yani Nevşehir Kızılay’ı Türkiye’de kan bağışında nüfus oranına göre ilk sırada yer almaktadır” dedi.   ‘Zeytin Dalı Harekatı’ kan bağışını artırdı   Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı sonrasında kan bağışının arttığını ifade eden Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, “Tabi kan bağışı kampanyalarımızda bazı gelişen olaylar sonrasında kan bağışları arttı. Mehmetçiğimiz sınır ötesinde olduğu için Afrin’de mücadele eden Mehmetçiğimize destek vermek amaçla çeşitli dernekler ve halkımızın kan bağış kampanyalarına olan ilgisini de artırmış bulunuyor” şeklinde konuştu. 
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı sonrasında Nevşehir’de vatandaşların Türk Kızılay’ı tarafından yapılan kan bağış kampanyalarına olan ilgisini artırdı.

 

TSK tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı sonrasında Nevşehir’de sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar Afrin’e operasyonuna katılan Mehmetçiğe destek vermek amacıyla kan bağışında bulunuyor. Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen 2018 yılının ilk iki ayında 3 bin 450 ünite kan bağışı toplandığını ifade ederken nüfusa oranla Türkiye’de ilk sırada yer alıyoruz dedi. Gülen, “Nevşehir Kızılay’ı olarak kan bağışı noktasında kan bağış kampanyalarımız oldukça güzel gidiyor. Nevşehir halkımız kan bağışına teveccüh göstermektedir. Geçtiğimiz yıllara göre bu yılın ilk iki ayında çok büyük bir kan bağışı var. Şuana kadar 3 bin 450 ünite kan bağışı aldık. Yani Nevşehir Kızılay’ı Türkiye’de kan bağışında nüfus oranına göre ilk sırada yer almaktadır” dedi.

 

‘Zeytin Dalı Harekatı’ kan bağışını artırdı

 

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı sonrasında kan bağışının arttığını ifade eden Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, “Tabi kan bağışı kampanyalarımızda bazı gelişen olaylar sonrasında kan bağışları arttı. Mehmetçiğimiz sınır ötesinde olduğu için Afrin’de mücadele eden Mehmetçiğimize destek vermek amaçla çeşitli dernekler ve halkımızın kan bağış kampanyalarına olan ilgisini de artırmış bulunuyor” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.