Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı belli oldu

GÜNCEL 12.07.2024 - 15:02, Güncelleme: 12.07.2024 - 15:02
 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı belli oldu

Nevşehir Valiliği tarafından düzenlenecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı belli oldu.
  Nevşehir Valiliği tarafından Hükümet Konağı önünde düzenlenecek olan program saat 20.30’da başlayacakken program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam edecek olan program 15 Temmuz konulu videoların gösterimi ile sürecek. Belediye Başkanı, milletvekilleri ve Vali Ali Fidan’ın açılış konuşmalarını yapacağı program daha sonra ise 15 Temmuz konulu kompozisyon ve şiirlerin okunması ve dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile devam edecek. Program daha sonra Kur’an-ı Kerim Tilaveti, sancak teslimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesinde “Biz Kısık Sesleriz” isimli şiirin okunması, ilahi gruplarının sahne alması, sala okunması ve İl Müftüsü tarafından edilecek olan dua ile sona erecek.  
Nevşehir Valiliği tarafından düzenlenecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı belli oldu.

 

Nevşehir Valiliği tarafından Hükümet Konağı önünde düzenlenecek olan program saat 20.30’da başlayacakken program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam edecek olan program 15 Temmuz konulu videoların gösterimi ile sürecek. Belediye Başkanı, milletvekilleri ve Vali Ali Fidan’ın açılış konuşmalarını yapacağı program daha sonra ise 15 Temmuz konulu kompozisyon ve şiirlerin okunması ve dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile devam edecek.

Program daha sonra Kur’an-ı Kerim Tilaveti, sancak teslimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesinde “Biz Kısık Sesleriz” isimli şiirin okunması, ilahi gruplarının sahne alması, sala okunması ve İl Müftüsü tarafından edilecek olan dua ile sona erecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.