Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Kadın Kolları'ndan Karapınar Belediye Başkanı Güneş'e ziyaret

SİYASET 13.06.2024 - 12:22, Güncelleme: 13.06.2024 - 12:22
 

AK Parti Kadın Kolları'ndan Karapınar Belediye Başkanı Güneş'e ziyaret

AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi ve beraberindekiler, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’i ziyaret ederek bir süre görüştü.
  AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi ve beraberindekiler Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler alırken bir süre sohbet etti. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi açıklamasında "Karapınar Belediye Başkanımız Yasin Güneş’e yeniden başkanlığa seçildiği için tebrik ediyoruz. Bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarına devam edeceğimize şüphemiz bulunmuyor” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ise açıklamasında, "AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Elife Çelebi ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Seçim zamanı bizlere gece gündüz demeden destek verdiler. Bizleri bugün ziyaret ederek destek olan Kadın Kolları Başkanımız Elife Çelebi ve yönetimine bir kez daha teşekkür ederim” diye konuştu.
AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi ve beraberindekiler, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’i ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi ve beraberindekiler Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler alırken bir süre sohbet etti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi açıklamasında "Karapınar Belediye Başkanımız Yasin Güneş’e yeniden başkanlığa seçildiği için tebrik ediyoruz. Bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarına devam edeceğimize şüphemiz bulunmuyor” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ise açıklamasında, " AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Elife Çelebi ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Seçim zamanı bizlere gece gündüz demeden destek verdiler. Bizleri bugün ziyaret ederek destek olan Kadın Kolları Başkanımız Elife Çelebi ve yönetimine bir kez daha teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.